Aan tafel! Schuif aan bij het MT-diner van Younglink

Aan tafel met 8 leiders, bestuurders en adviseurs van nu. Gedurende 5 gangen discussiëren over verschillende stellingen rond het thema ‘vrouwen aan de top’. Schuif jij aan?  

 

Wat staat er op het menu?

Elke gang leggen we jullie een stelling voor rond het thema: vrouwen aan de top. Een actueel onderwerp. Het quotum is nog steeds niet gehaald en Nederland loopt achter vergeleken met andere landen. Hoe kijk jij hier tegen aan? Wat is de oplossing? Of is het geen probleem?

 

Kijkje in de keuken

Netwerken is net werken. Op 27 maart krijg je de kans om in gesprek te gaan met diverse leiders, bestuurders en adviseurs van verschillende Noorderlink-organisaties. Tijdens het diner schuift elke gang iemand anders aan. Deel ervaringen en kennis elkaar. En krijg inzicht in hoe jíj – als man of vrouw - zelf de top bereikt.

 

Wie schuiven er aan?

We hebben nog niet alle gasten vastgelegd. Maar een aantal mensen hebben onze uitnodiging al wel geaccepteerd. Onder andere Martin Sitalsing (Lentis), Joost van Keulen (Gemeente Groningen) en Joke Westenbrink (TKP) eten een hapje mee.

  

Meld je aan
Kortom, goed eten én een goed gesprek: dit wil je niet missen. Ben jij één van onze tafelgasten op 27 maart? Klik dan hier om je aan te melden.

 

 

Kosten: geen
Locatie: ’t Feithhuis, Groningen

Datum: 27 maart 2018
Tijd: inloop 17.30, start 18:00 uur tot ongeveer 21 uur met aansluitend een borrel