Activiteiten Noorderlink

Noorderlink organiseert binnenkort weer een aantal leuke activiteiten. De activiteiten staan hieronder in een rijtje voor je genoteerd.

 

Training: 360Talk - Kickstart van je presentatie
Presenteren in de breedste zin van het woord is waar we dagelijks mee te maken hebben. De beurt pakken tijdens een vergadering, je idee pitchen in een meeting of een uitgebreid verhaal vertellen aan een publiek. Hoe begin je hieraan? Hoe zorg je dat je de zenuwen de baas bent?
Meer informatie

 

Training: Waarderend Samenwerken met Appreciative Inquiry
Wil je écht beweging krijgen in je organisatie? Heb je van Appreciative Inquiry gehoord en wil je hier meer van weten? Wil je je repertoire als procesbegeleider vergroten? En zoek je hiervoor een frisse, doeltreffende training, met een goede balans tussen theorie en praktijk? Schrijf je dan in voor de training Waarderend Samenwerken met Appreciative Inquiry!
Meer informatie

 

Leergang Faciliteren: Interactief Werken met Groepen
Slimme mensen hebben niet altijd slimme meetings. Hoe kun je mensen sneller naar besluiten begeleiden? Besluiten die gedragen worden? Hoe kan het eigenaarschap vergroot worden? 
Meer informatie

 

De kracht van X
Ben je geboren tussen 1955 en 1970, dan behoor je tot generatie X: De grootste groep werkenden op de huidige arbeidsmarkt. Jij en je generatiegenoten beschikken over zeer veel werkervaring en hebben bijgedragen aan het vormen van de cultuur in jullie organisaties.
Meer informatie

 

Lezing: Filosofie en werkgeluk - Menno de Bree
Deze lezing is een beschouwing van het leven van wieg tot graf met vooral aandacht voor het werkzaam deel. Vanuit verschillende filosofische invalshoeken, stromingen, grote denkers verdedigt Menno zijn stelling dat het onmogelijk is gelukkig te worden van je werk. 
Meer informatie

 

 

Informatieavond deeltijdopleidingen en cursussen voor Professionals; (post-)hbo en master
Wij dagen je uit om in beweging te blijven en jouw talenten te ontwikkelen en te delen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek de informatieavond deeltijdopleidingen en cursussen voor Professionals.
Meer informatie

 

Traineedag van het Noorden
Dit is hét event waar je andere trainees uit Noord-Nederland leert kennen, waar kennis wordt opgedaan en waar jij jouw professionele netwerk kunt uitbreiden. Op deze dag laten we zien wat Noord-Nederland bijzonder maakt, wat voor fantastische samenwerkingen er plaatsvinden in onze regio en waar de kansen voor de toekomst liggen. 
Meer informatie

 

Symposium Serious Gaming & HR
NHL Stenden Hogeschool, Friesland Boeit, Jamzone en Noorderlink organiseren het symposium Serious Gaming & HR in het centrum van Leeuwarden. Met toonaangevende sprekers, interactieve lezingen, een playground met inspirerende en innovatieve serious games én een afsluitende borrel.
Meer informatie