Vacatures

We helpen je graag bij het vinden van een nieuwe baan. Daarom vind je hier vacatures bij onze 19 aangesloten corporaties. Zie je een vacature die je aanspreekt? Reageer dan rechtstreeks.

 

Weet je niet goed hoe je een sollicitatie aanpakt? Neem dan gerust contact op met Karin Vliem, onze eigen loopbaanadviseur. Zij helpt je ook graag bij vragen over je brief en CV. Ook kun je online een CV check doen.

Meer informatie vind je hier.

 

Vacature alert

Wil je op de hoogte blijven van vacatures en van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor de vacature alert! De vacature alert verschijnt ongeveer wekelijks via de mail. Hierin vind je de laatste vacatures op onze site en verschillende leuke en interessante nieuwtjes op het gebied van persoonlijke en loopbaanontwikkeling.

 

Gouden Pool

Wil jij (voor kortere of langere tijd) een stap maken naar een collega corporatie? Heb je een tijdelijk of vast contract en zin om in een ander team aan de slag te gaan? Heb je veel ervaring en wil je dat ook wel eens bij een collega corporatie inzetten? Of wil je juist ervaring opdoen? Dan is onze Gouden Pool iets voor jou!

Hiermee heb je meer kans op een andere baan binnen de branche. Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier verder voor meer info en meld je aan voor onze pool.

 

Onze vacatures: