Allround onderhoudsmedewerker

Woningcorporatie: Accolade
Functie: Allround onderhoudsmedewerker
Omschrijving:

Wij zijn Accolade! We hebben bijna 16.000 woningen in en om Heerenveen, Drachten, Sneek, Joure en Franeker. Onze kernwaarden zijn Duidelijk, Ondernemend en Dichtbij. Deze waarden lopen als een rode draad door onze ondernemingsstrategie, cultuur en ambities. Vanwege het vertrek van een collega zijn we op zoek naar een

 

Allround onderhoudsmedewerker (regio Franeker)

36 uur/week

 

Bij ons is geen dag hetzelfde. Onze omgeving verandert volop en dat heeft invloed op ons werk. Dat maakt werken bij Accolade afwisselend, boeiend en soms onvoorspelbaar. Kun jij dat aan? Dan ben je van harte welkom. 

Jouw bijdrage:

Als allround onderhoudsmedewerker ben je het visitekaartje van Accolade in het dagelijkse contact met de huurders. Je voert zelfstandig onderhoudswerkzaamheden uit naar tevredenheid van de klant. Je repareert of vervangt onderdelen van woningen, winkels, garages en werkplaats. Je zorgt voor herstel/vervanging van kozijnen en deuren en hang- en sluitwerk. Ook doe je onder andere eenvoudig schilder- en stucwerk, reparatie en vernieuwen van sanitair, dak reparaties, grond- en rioleringswerkzaamheden en straatwerk. Je voert eenvoudige werkzaamheden uit aan elektra en herstelt en vervangt schakelmateriaal. Je blijft hierbij binnen het afgesproken budget. Je bent de ogen en oren van onze organisatie. Gebreken aan het woningbezit koppel je terug aan de uitvoerder. Dit geldt ook voor eventuele maatschappelijke problemen die je tegen komt in je werk.

Jouw profiel:

Je bent gedreven om je werk zo goed mogelijk te doen vanuit een klant- en servicegerichte houding. Je bent flexibel en betrokken en je neemt initiatieven. Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een bouwkundige/technische opleiding afgemaakt op minimaal VMBO niveau aangevuld met een VCA-diploma. Je bent bereid een cursus Service Medewerker Gebouwen en BHV te volgen. Daarnaast heb je ruime ervaring met alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden. Je bent bereid inzetbaar te zijn in een 24-uurs storingsdienst. Rijbewijs B is verplicht en rijbewijs E is wenselijk.

Ons aanbod:

Je krijgt een zelfstandige, uitdagende functie in Franeker. Je maakt deel uit van een betrokken team dat in het hele werkgebied van Accolade voor elkaar klaar staat.

We vinden het belangrijk dat je zelf de regie pakt over je eigen ontwikkeling. Met een persoonlijk budget beslis je zelf hoe je werkt aan je professionele ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Je krijgt een contract voor 36 uur voor een periode van een jaar (met de intentie tot verlenging). Hier hoort een salaris bij van maximaal € 2714,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (schaal D). 

Interesse?

Reageer en motiveer waarom jij waarde toevoegt aan deze functie. Stuur je sollicitatie via de website van Accolade. Je kunt reageren tot en met 13 januari 2019.

Plaats: Franeker
Parttime/fulltime: Fulltime
Accolade