Ambtelijk secretaris

Woningcorporatie: Woonconcept
Functie: Ambtelijk secretaris
Omschrijving:

Woonconcept is een dynamische woningcorporatie die actief is in Meppel, Hoogeveen en Steenwijkerland. Onze portefeuille bestaat uit 12.500 woningen met daarnaast multifunctionele en zorgvoorzieningen, scholen e.d. We maken een thuis bereikbaar voor zoveel mogelijk mensen. En we richten ons op mensen voor wie een thuis niet bereikbaar is, om wat voor reden dan ook.

 

Bij Woonconcept krijg je alle ruimte om je eigen beslissingen te maken, je verantwoordelijkheid vorm te geven en nieuwe ideeën uit te voeren. Het gaat er in de essentie om dat we gezamenlijk onze ondernemingsdoelstellingen waarmaken en uiteindelijk ons ultiem doel: “Alle bewoners trots op hun thuis!” nastreven. We doen dit met veel enthousiasme en gedrevenheid, maar ook met humor en plezier!

 

Voor de Ondernemingsraad (OR) van Woonconcept zijn wij op zoek naar een Ambtelijk secretaris (m/v) 4-6 uur per week (gemiddeld)

 

De ambtelijk secretaris valt hiërarchisch onder het hoofd Informatisering, Automatisering & Facilitaire Zaken. Functioneel valt de ambtelijk secretaris onder de voorzitter van de ondernemingsraad.

Jouw bijdrage:

In deze functie biedt je ondersteuning aan het dagelijks bestuur van de OR en haar werkgroepen. Relevante informatie/documentatie verspreid je onder de OR leden. Je zorgt dat de intranetpagina van de OR en het OR-reglement up-to-date is. Je notuleert vergaderingen van de OR zitting en je levert een actieve bijdrage aan de voorbereiding, begeleiding en de vervolgacties hiervan. Je bereidt het scholingsprogramma voor en je levert een bijdrage bij de voorbereidingen van de verkiezingen. Daarnaast verricht je de afhandeling van de correspondentie, archivering, agendabeheer en de overige secretariële werkzaamheden die voortvloeien uit deze functie.

Jouw profiel:

Je hebt een MBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met notuleren en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent resultaat- en servicegericht en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren. Je durft initiatief te nemen, je bent accuraat en integer.

Ons aanbod:

De functie is ingedeeld in schaal D (€ 2.714,= bruto bij 36 uur per week). De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

Interesse?

Wil je meer weten over de functie of de procedure, dan kun je telefonisch contact opnemen met Bianca Steenkamp, voorzitter OR of met Judith van Dalen, adviseur HR a.i. Ze zijn te bereiken via telefoonnummer 088 – 61 62 000. Je sollicitatiebrief voorzien van CV kun je vóór 22 januari 2019 richten aan sollicitatie@woonconcept.nl.

 

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdagmiddag 24 januari 2019.

Plaats: Meppel
Parttime/fulltime: Parttime
Woonconcept