coördinator Informatievoorz. & Services

Woningcorporatie: Acantus
Functie: coördinator Informatievoorziening & Services
Omschrijving:

Acantus is op zoek naar een

coördinator Informatievoorziening & Services

 

Voel je thuis! Dat is de missie van Acantus. Onze uitdaging? Zorgen dat onze huurders goed en betaalbaar wonen in een prettige buurt. Nu én in de toekomst! Samen met onze partners, zoals gemeenten en huurdersorganisaties, zijn we van betekenis in de regio.

 

Wij zoeken een coördinator Informatievoorziening & Services
Vind jij het een uitdaging om richting te geven op facilitair en ICT-gebied, om vorm te geven aan een stevig ICT-fundament en mee te helpen aan een informatievoorziening waar Acantus op kan bouwen? Dan is dit je kans!

 

Acantus zoekt een servicegerichte medewerker, die op een effectieve en efficiënte manier de afdeling Informatievoorziening & Services kan leiden.

 

Als coördinator geef je leiding aan het team Informatievoorziening & Services, maar steek je zelf ook je handen uit de mouwen. We verwachten dat je inhoudelijk en coachend sparringpartner kunt zijn voor de verschillende disciplines binnen het team. Daarnaast schakel je makkelijk tussen leidinggeven en uitvoerend werk en tussen het denken in grote lijnen en in details. Beschik jij over de juiste achtergrond, houding en vaardigheden? Dan is leidinggevende ervaring geen must. In de functiebeschrijving lees je meer over deze functie: PDF DocumentFunctiebeschrijving en addendum Coördinator informatievoorziening.pdf

 

Financiën & Bedrijfsvoering
Als coördinator I&S maak je onderdeel uit van de afdeling Financiën & Bedrijfsvoering, een afdeling die zich bezig houdt met de continuïteit van de bedrijfsvoering (o.a. facilitair en ICT), het ontwikkelen en realiseren van het financiële beleid en het waarborgen van de financiële positie van de organisatie.

 

Wat wij bieden:

  • Een uitdagende functie binnen een organisatie van maatschappelijke betekenis
  • Veel ruimte voor persoonlijke- en loopbaanontwikkeling, doordat wij als organisatie volop in ontwikkeling zijn
  • Een uitdagende functie binnen Acantus
  • Een functie voor 36 uur per week
  • Een goed salaris tussen de € 3.486,- tot € 4.709,-, op basis van 36 uur (schaal J, CAO Woondiensten)

 

We bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

 

Reageren
Heb jij belangstelling? Reageer dan uiterlijk 18 november 2018 door je sollicitatiebrief en CV te sturen naar sollicitatie@acantus.nl. Voor meer informatie over de werkzaamheden kun je terecht bij Henk Fissering, manager Bedrijfsvoering & Financiën, bereikbaar via 0900 - 8400. In het addendum voor coördinator vind je meer informatie over de leidinggevende component van de functie. De sollicitatiegesprekken staan gepland op 29 november 2018. De werving vindt gelijktijdig in- en extern plaats.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Plaats: Veendam
Parttime/fulltime: Fulltime
Acantus