Projectontwikkelaar

Woningcorporatie: Acantus
Functie: Projectontwikkelaar
Omschrijving:

Acantus is op zoek naar een projectontwikkelaar

 

Voel je thuis! Dat is de missie van Acantus. Samen met onze partners, zoals gemeenten en huurdersorganisaties, zijn we van betekenis in de regio. Werken bij Acantus betekent dat je  met grote uitdagingen te maken hebt. We zijn een woningcorporatie in een gebied waar veel speelt: krimp, vergrijzing, woonwensen die veranderen en de gevolgen van de aardbevingen. Onze uitdaging? Zorgen dat onze huurders goed en betaalbaar wonen in een prettige buurt. Nu én in de toekomst! Daarom gaan we de komende jaren veel woningen (aardbevingsbestendig) renoveren, bouwen en slopen.

 

Wij zoeken een projectontwikkelaar
Duizenden woningen bouwen en nog eens duizenden woningen in vijf verschillende gemeenten renoveren in relatief weinig tijd! Om deze klus te klaren zijn we op zoek naar een ervaren projectontwikkelaar die ons helpt om de complexe nieuwbouw en renovatieprojecten op te starten. In samenwerking met onze assetmanagers ga je aan de slag om bijvoorbeeld het grasveldje midden in het centrum om te turnen tot een betaalbaar en mooi wooncomplex. Je gaat met gemeenten en andere stakeholders in gesprek om de beste locaties te verkennen en daarvoor de meest passende woonoplossingen bedenken. Je helpt de assetmanager bij het opstellen van de diverse besluitvormingsdocumenten en zorgt, zodra een project zover is, voor een goede overdracht richting de projectleider.

 

Jong team
Je maakt onderdeel uit van het team Strategie & Beleid. Dit jonge en enthousiaste team is volop in ontwikkeling en bestaat uit een portefeuillemanager, twee assetmanagers en twee beleidsadviseurs. Wil jij je ontwikkelen en zoek je een kans op een mooie baan op een plek die je nergens anders vindt? We nodigen je uit om je kennis met ons te delen en gezamenlijk met ons te leren! In de reguliere functiebeschrijving (zie verder) lees je meer over de functie. 

Voor Acantus is dit een nieuwe functie, daarom zijn we op zoek naar een ervaren collega die deze rol in de praktijk verder vorm gaat geven.

In de functiebeschrijving lees je meer over deze functie: PDF DocumentFunctiebeschrijving projectontwikkelaar.pdf

 

Wat wij bieden

  • Een boeiende functie in een lerende organisatie van maatschappelijk belang
  • Een unieke omgeving, waar krimp, aardbevingen, betaalbaarheid, sociale uitdagingen en vele andere ontwikkelingen spelen
  • Veel ruimte voor persoonlijke- en loopbaanontwikkeling
  • Een aanstelling voor 36 uur per week voor de duur een jaar met uitzicht op vast.
  • Een marktconform salaris

 

Reageren
Heb jij belangstelling? Reageer dan uiterlijk 19 november door je sollicitatiebrief en CV te sturen naar sollicitatie@acantus.nl. Voor meer informatie over de werkzaamheden kun je contact opnemen met René van Dieren (bestuurssecretaris) bereikbaar op 06-21571614. De eerste ronde sollicitatiegesprekken staat gepland op donderdag 29 november aanstaande. De werving vindt gelijktijdig in- en extern plaats.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Plaats: Veendam
Parttime/fulltime: Fulltime
Acantus