Teammanager Vastgoedrealisatie

Woningcorporatie: Actium
Duur: 1 jaar
Functie: Teammanager Vastgoedrealisatie
Omschrijving:

Actium werkt in een maatschappij die steeds sneller verandert en waar het klimaat onder druk staat. Daarom kan en wil zij niet stil blijven zitten; ze moet blijven innoveren, ontwikkelen, leren, zoeken en proberen.
Actium heeft de overtuiging dat daarvoor lef en beweging nodig is.

 

Wi hebben een vacature voor een

 

Teammanager Vastgoedrealisatie (32-36 uur)

 

met een sterke focus op teamontwikkeling en vernieuwing

 

De sector Vastgoed is ook volop in beweging en staat voor een aantal uitdagingen:

 • andere manieren van samenwerking; van opdrachtgeverschap naar regievoering en ketensamenwerking;
 • van sectoraal werken naar integrale vastgoedsturing;
 • verantwoord verduurzamen van het bezit; CO2 neutraal in 2050;
 • van een hiërarchische structuur naar een klimaat waarin medewerkers eigen verantwoordelijkheid mogen, willen en moeten nemen.


Wat ga je doen?
Als Teammanager geef je leiding aan ongeveer 20 professionals. Het nieuw samengestelde team Vastgoedrealisatie zorgt dagelijks voor het in stand houden, verduurzamen en vernieuwen van het vastgoed van Actium. Het is aan jou om dit team bij de uitvoering hiervan te begeleiden. Je helpt zowel het team als  geheel, als elke individuele medewerker in de doorontwikkeling van zijn of haar vakkennis, vaardigheden en samenwerkingsvormen. Je creëert een klimaat waarin medewerkers anders denken en doen. Je geeft vertrouwen, biedt ruimte en houdt tegelijkertijd de resultaten in het oog.

 

De strategische koers van Actium en de meerjarenonderhouds- en investeringsbegroting zijn je uitgangspunt. Je hebt een heldere en ambitieuze visie hoe je de drie pijlers: oog voor ieder mens, vernieuwend en duurzaam  kunt vertalen naar je eigen team. Vanuit vastgoedrealisatie leg je gemakkelijk verbinding binnen en buiten de organisatie. Je begrijpt de wereld van vastgoed en ziet wat er nodig is aan ontwikkeling, ondersteuning en vernieuwing.

 

In een notendop:

 

 • Je geeft leiding aan het team Vastgoedrealisatie en bent verantwoordelijk voor het proces van de verdere doorontwikkeling van zowel team als de individuele medewerker.
 • Je bent resultaat- en budgetverantwoordelijk.
 • Samen met je collega’s ben je actief betrokken bij de vertaling en uitvoering van de strategische koers, onder andere op het gebied van vernieuwing, procesverbetering en leiderschap.
 • Je draagt mede zorg voor visieontwikkeling op onderhoud, verduurzaming en vastgoedrealisatie en bent sparringpartner voor de manager vastgoed.

 

Pas jij bij ons?

 

 • Je bent een verbindende en inspirerende leidinggevende en hebt enkele jaren ervaring. Je hebt aantoonbare ervaring in het coachen en ontwikkelen van mensen.
 • Je bent een stevige persoonlijkheid die een discussie positief-kritisch voert met aandacht voor de mens. Je combineert overtuigingskracht met een sterk sensitief vermogen, je bent communicatief en denken én doen staan bij jou in een logische balans.
 • Je brengt mensen gemakkelijk in beweging en bent vernieuwend.
 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op ten minste HBO-niveau en affiniteit met de wereld van vastgoed.

 

Wat bieden wij jou?

 

Een interessante maatschappelijke en duurzame uitdaging in een open, transparante werkomgeving met ongeveer 160 collega’s. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, waaronder een leiderschapsleergang. En verder:

 • Een dienstverband voor 32 – 36 uur per week.
 • Een salaris in schaal K (max. € 5.185,- bruto per maand op basis van 36 uur per week.
 • 27,3 Vakantiedagen per jaar (bij 36-urige werkweek).
 •  
 • Een waarderingsbeloning aan het einde van het jaar.
 • Laptop/i-pad en telefoon.

 

Wie zijn wij?

 

Actium biedt 16.000 huishoudens, verspreid over 70 woonplaatsen in Drenthe en Zuidoost Friesland, een thuis in onze woningen. Vanuit ons kantoor in Assen werken zo’n 160 medewerkers met hart en ziel om goed wonen en prettig leven voor onze huurders mogelijk te maken. Een thuis voor onze huurders, nu en in de toekomst.

 

Reageren?

 

Voel jij je aangesproken én voldoen je aan de functie-eisen? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren. Steiger B verzorgt de werving van deze vacature voor ons. Je cv en motivatie ontvangen wij graag via het online sollicitatieformulier op de website van Steiger B. Geef aan wat je kunt brengen in deze functie en wat jij zoekt bij jouw toekomstige werkgever.

 

Wil je eerst meer informatie, dan is Mireille Hanselman van Steiger B bereikbaar op 06 – 400 65 324.

 

Reageren is mogelijk tot en met 17 februari 2019. De gesprekken met Steiger B zijn gepland op 26 en 27 februari. De gesprekken bij Actium zijn gepland op 4, 5 of 11 maart. Wil je alvast ruimte vrijhouden in je agenda op deze data?

 

Ten slotte:

 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

 

Over Actium

 

Actium biedt 16.000 huishoudens, verspreid over 70 woonplaatsen in Drenthe en Zuidoost Friesland, een thuis in onze woningen. Vanuit ons kantoor in Assen werken zo’n 160 medewerkers met hart en ziel om goed wonen en prettig leven voor onze huurders mogelijk te maken. Een thuis voor onze huurders, nu en in de toekomst.

 

Over Steiger B

 

Bij Steiger B maken we er werk van de juiste professionals op de juiste plek te plaatsen. Voor organisaties met een maatschappelijke missie fungeert Steiger B als een vertrouwde aanlegplaats. De sectoren waarin we werken kennen we van binnenuit. Daardoor weten we wat er speelt en hebben we er een groot netwerk. Dat maakt ons effectief en betrokken. Vandaar die ‘B’ in onze naam.

Plaats: Assen
Parttime/fulltime: Fulltime
Actium