Breng je loopbaan in beweging met loopbaanwandelen

Heb jij een vraag over je loopbaan? Ervaar je knelpunten in je loopbaan? Wil je graag van koers veranderen? Meld je dan nu aan voor een loopbaanwandeling en breng je loopbaan in beweging. De loopbaanwandeling kan je helpen om op een andere manier met jouw loopbaan aan de slag te gaan.

 

Na een korte introductie en uitleg waarin we jou een opdracht meegeven starten we met de wandeling. Onder begeleiding van onze loopbaanadviseur ga je in tweetallen een wandeling maken van circa een uur. Je gaat jouw loopbaanvraag vertellen aan je medewandelaar en omgekeerd. Het kan prettig zijn om ‘een vraag mee te nemen’ maar dat is niet een vereiste. Stap voor stap word jij je bewust van je wensen, spiegels en richtingaanwijzers. Daarna vindt een terugkoppeling plaats onder het genot van een kop koffie.

 

Tevens is er dan gelegenheid om de loopbaanadviseur van Loopbaaninitiatief vragen te stellen. Heb je behoefte aan verdieping? Dan plannen we meteen een vervolggesprek in.  

 

Resultaat

De natuur geeft je nieuwe energie. Je voelt je vitaler, denkt helderder en je kunt je beter concentreren. Je overziet het grotere geheel beter en je kunt beter op jezelf reflecteren. In de natuur zijn mensen ook besluitvaardiger, actiegerichter en moediger.

  • Het werkt ontspannend, geeft rust in je hoofd
  • Het brengt energie en creativiteit op gang
  • Je krijgt een frisse neus, een frisse kijk op je loopbaan
  • Antwoord op je loopbaanvraag zodat je meteen in actie kunt komen

 

Wanneer

De loopbaanwandeling vindt op meerdere momenten plaats. Je kunt kiezen uit de volgende data:

  • donderdag 19 januari van 13.00 tot 15.00 uur
  • maandag 23 januari van 10.00 tot 12.00 uur
  • dinsdag 24 januari van 10.00 tot 12.00 uur Geef je jouw eerste en tweede voorkeursdatum door?

 

Waar

Oranjewoud

 

Interesse?

Trek de stoute (wandel)schoenen aan en meld je aan voor een loopbaanwandeling via info@loopbaaninitiatief.nl.

 

Kosten

Geen