Denk mee over het van MBO naar HBO-traject van Noorderlink

De arbeidsmarkt is sterk in beweging. Enerzijds zullen banen verdwijnen en functies veranderen en anderzijds doen zich nieuwe kansen voor. Zo is het aantal vaste banen sinds 2008 afgenomen met 10%, terwijl het aantal flexibele banen met 27% is toegenomen (Start People, 2016)! Flexibiliteit is vereist en een leven lang leren is de norm.

 

Om te anticiperen op deze veranderingen heeft Noorderlink het project ‘Van MBO naar MBO+/HBO’ opgestart. Op de site van Noorderlink vind je hierover meer informatie.

 

Als onderdeel van dit project wil Noorderlink de huidige ontwikkelingen onder de aandacht brengen en de positie van medewerkers op de arbeidsmarkt verstevigen. Hierbij willen ze graag gebruik maken van jouw input. Door zoveel mogelijk informatie, ideeën, gedachten en mogelijkheden te verzamelen, willen ze inspelen op de behoeften van alle betrokken partijen.

 

MBO-opgeleide medewerkers van wie het werk verdwijnt of verandert, HR adviseurs en leidinggevenden die te maken hebben met verdwijnende of veranderende MBO functies binnen hun team, worden gevraagd om mee te denken.

 

Wanneer?

MBO opgeleide medewerkers: donderdag 15 september ­van 11:00 tot 13:00 uur HR adviseurs: donderdag 15 september van ­14:00 tot 16:00 uur Leidinggevenden: donderdag 22 september van 14:00 tot 16:00 uu​r

 

Waar?

Groningen (exacte locatie volgt)

 

Aanmelden?

Meld je aan bij Cora Poelman via poelman@noorderlink.nl. Noem hierbij aan welke sessie je wilt deelnemen.

 

Klik hieronder voor meer informatie;

https://noorderlink.nl/nieuwsbrief/2016/augustus/denk-met-ons-mee