Even voorstellen: Netwerk JongWonen

 

JongWonen is hét netwerk voor jonge corporatiemedewerkers tot 35 jaar uit Noord-Nederland. Sinds 2012 leveren wij door middel van themabijeenkomsten en intervisie of supervisie een bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling.

 

De themabijeenkomsten gaan over uiteenlopende dingen, zoals: NLP, zakelijk flirten, de kunst van het fouten maken of een rondleiding bij de Voedselbank in Leeuwarden. We maken een mooie mix van inzicht in onze doelgroep(en), inspiratie, kennis en vaardigheden.

 

In de intervisie kun je in je groep, onder begeleiding van een coach vraagstukken waar je tegenaan loopt op tafel leggen. Wat heel prettig is, is dat degenen met wie je om tafel zit meestal niet jouw directe collega’s zijn, maar vaak wel preciés weten wat je bedoelt.

 

Als je liever een jaar lang werkt aan een bepaald leerdoel, dan is er het supervisietraject. Dat bestaat uit drie bijeenkomsten met een coach en drie bijeenkomsten met je groep, waarin je aan de slag gaat met je eigen thema.

Daarnaast staat JongWonen ook voor gezelligheid. Wij organiseren regelmatig een vrijdag-middagborrel en de eerstvolgende is op 8 juni (informatie over de locatie volgt nog).

 

Wil je liever eens vrijblijvend een themabijeenkomst bijwonen? Ook dat kan, de eerstvolgende is op donderdag 28 juni in Leeuwarden.

 

Wil je meer weten over JongWonen, onze leden en onze plannen voor 2018, kijk dan eens op onze website: www.netwerkjongwonen.nl