Geef je mening! Doe mee aan het onderzoek naar Duurzame Inzetbaarheid

Het wordt steeds belangrijker dat medewerkers toegerust zijn om in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de corporatiesector. De (werk)omgeving om ons heen verandert sneller dan ooit en dit vraagt voortdurend om nieuwe kennis op te doen en vaardigheden aan te scherpen.

 

Mijn naam is Nancy Garlich-de Jong en ik ben bezig met de afronding van mijn studie Master Human Resources Management (MHRM). Toen ik nog werkzaam was binnen een woningcorporatie als P&O adviseur ben ik gestart met mijn studie en graag zou ik mijn studie ook binnen deze sector willen afronden. De insteek van mijn onderzoek is om corporaties inzicht te geven in de factoren die volgens medewerkers belemmerend of bevorderend werken om bezig te gaan met hun eigen ontwikkeling en het nemen van initiatieven. Het enige wat mij nog scheidt van mijn diploma is mijn afstudeeronderzoek en daarom doe ik een beroep op je bereidwilligheid om mijn vragenlijst in te vullen. Je kunt hiervoor de link gebruiken die onder dit bericht staat.

 

Wat kun je verwachten?

Het is een onderzoek naar factoren zoals competenties, persoonlijkheidsfactoren, drijfveren en regel- en speelruimte. Maar ook het leiderschapsgedrag van je leidinggevende. Alle antwoorden worden strikt vertrouwelijk geanalyseerd en verwerkt in een rapport dat gepresenteerd zal worden aan Loopbaaninitiatief. Deelname aan het onderzoek is volledig anoniem en duurt maximaal 10 minuten.

 

Beloning voor deelname

Omdat de mening van medewerkers centraal staat is het belangrijk dat zoveel mogelijk medewerkers de vragenlijst invullen. Elke corporatie krijgt een FEESTELIJKE TAART bij minimaal 30 ingevulde vragenlijsten als beloning. Hopelijk zetten jullie mij flink aan het werk met het bezorgen van de taarten!

 

Daarnaast krijgt de woningcorporatie met de meeste respons 6 bioscoopbonnen die onder haar medewerkers verloot mogen worden. Vul de vragenlijst alsjeblieft in voor 24 mei aanstaande.

 

Hartelijk bedankt voor je deelname!

 

Bijgaande de link voor het invullen van de vragenlijst: http://www.thesistools.com/web/?id=535001