Gratis online masterclass 'Nooit meer te druk' op 21 april om 20.30 uur

Ben jij ook supergedreven? Wil jij de wereld mooier maken en echt wat betekenen met het werk wat je doet? Maar worstel je ondertussen met een overvolle agenda en een ontplofte mailbox? En een constant opgejaagd gevoel? 


Dat kan anders! Je kunt ook prachtige resultaten bereiken vanuit rust, regie en overzicht.

 

Komende donderdag 21 april om 20.30 verzorgen Marieke van Ginkel (trainer in informeel leiderschap) en Sandra van Dijk (professional organizer) een gratis online masterclass over hoe je meer grip kunt krijgen op je tijd, je team en je taak. Marieke van Ginkel is leiderschapstrainer en zorgt er met behulp van paarden voor dat je weer helder op je netvlies hebt waar je voor staat en hoe je resultaat bereikt zonder moeite en gedoe. Sandra heeft als professional organizer en timemanagementexpert de persoonlijke missie om mensen te laten ervaren dat het helemaal niet zo ingewikkeld is om meer grip te creëren op je werkdag.

 

In deze masterclass vertellen zij je over hoe je direct resultaat kunt bereiken op de werkvloer en geven ze tips over hoe je grip krijgt op je agenda, mailbox en werkplek. En natuurlijk vertellen zij je ook van alles over de training Leiderschap & Timemanagement.

 

Inschrijven en meer informatie bekijken kan via http://bit.ly/1UzudnV.