Het programma voor het event van Loopbaaninitiatief is bekend!

 

Op 17 oktober viert Loopbaaninitiatief haar 10-jarig jubileum met een event waar je bij wílt zijn!!

Wil je zeker zijn van een plek? Schrijf je dan nu in! De eerste kaarten zijn al verkocht, dus wees er snel bij.

 

Wat kun je deze dag allemaal verwachten?

Het wordt een inspirerende dag waar je enthousiast van wordt! Verschillende bekende sprekers nemen je mee in de ontwikkelingen van nu en de toekomst. En het wordt vooral een praktische dag. We dagen je uit om veel te doen en aan de slag te gaan. Dat kan in je functie zijn, of daarbuiten. Alles kan; het draait deze dag om jou!

 

Op onze website vind je alle informatie over het programma. Voordat je daar verder leest, vind je hier alvast een tipje van de sluier:

  • De Middenstip tijdens de pauze
    Tijdens de pauze geniet je van een lunchbuffet. Je hebt de tijd om te netwerken en om even bij te praten met collega’s. Ook kun je over De Middenstip struinen, waar je onder andere een zakelijke foto kunt laten maken, je CV kunt laten checken en tips & tricks krijgt over je eerste indruk.
  • Inspiratietafel
    Aan tafel zitten collega’s en oud-collega’s van corporaties. Onder de enthousiaste leiding van Rein Swart (directeur-bestuurder van Accolade) vertellen zij over de stappen die zij hebben gemaakt in hun huidige werk en hun loopbaan. Laat je inspireren!
  • Je kunt tijdens drie rondes kiezen uit verschillende workshops.
    Bijvoorbeeld Waag de sprong!, Bouw aan je eigen toekomst, Solliciteren anno 2017, Is jouw gereedschapskist toekomstproof, Loopbaancafé en nog veel meer. Ook kun je een rondleiding krijgen door het stadion van FC Groningen.

 

Neem je leidinggevende mee!

Hoe leuk is het als je jouw ervaringen van deze dag kunt delen met je leidinggevende? Neem daarom vooral je leidinggevende en/of je collega van HRM/P&O ook mee! Tijdens de middag bieden we een speciaal programma voor leidinggevenden en HRM/P&O aan. Meer informatie hierover volgt binnenkort.