Hoe je kunt uitbouwen waar je goed in bent

 

Hoe blijf je ‘een leven lang’ met plezier je werk doen? Het belangrijkste is om te blijven ontwikkelen. Weten waar je goed in bent en dat steeds verder uitbreiden. Yasmin Sheerbahadoersing, medewerker Administratieve Organisatie en Interne Controle bij De Huismeesters, kan daar over meepraten. Ze is voortdurend op zoek naar nieuwe kennis en ontwikkelingen om te groeien, in haar vakgebied én persoonlijk.

 

Een collega wees Yasmin op de trainingen en workshops van Loopbaaninitiatief, die georganiseerd worden voor corporatiemedewerkers in Noord-Nederland. Na goedkeuring van P&O volgde zij met zes anderen een training over het ontdekken van je talenten. “Door de tekst op de website van Loopbaaninitiatief raakte ik overtuigd dat deze training net iets voor mij was. Het leek me een uitdaging om meer over mijn talenten te ontdekken.”

 

Yasmin vond de training interessant. “De training heeft me inzicht gegeven in mijn kracht en geholpen in mijn ontwikkeling”. Na afloop merkte ik dat het best lastig is om zonder begeleiding vervolgstappen te maken. Het vertalen van je talenten in praktische zin valt nog niet mee. Daarvoor heb ik een vervolgafspraak gepland met Marianne, loopbaanadviseur bij Loopbaaninitiatief. ”