Een online platform van talenten

Iedereen heeft talenten. Het is mooi als je je talenten in je werk kunt inzetten. En nog mooier is het als je je talenten kunt delen met anderen! Wil je jouw talenten bij een andere organisatie inzetten voor een specifieke klus, taak of project? Neem dan contact op met Karin.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Heb je een bepaald talent wat je graag wilt delen? Meld je dan aan voor ons online talentenplatform. Dit doe je door contact op te nemen met Karin en Maaike en na overleg met je leidinggevende. Je omschrijft zelf wat je aan wilt bieden en hoe. Je zet jezelf hiermee op de kaart.

Vervolgens kun je benaderd worden door organisaties. Zij kunnen je vragen om je talent met hen te delen. Hoe je dat vervolgens vorm geeft, is aan jou en het bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld als ZZP'er je talent inzetten. Of je wilt vlieguren maken en doet het in de vorm van een werkervaringsplek.

 

Ik zoek namens mijn werkgever een talent, en nu?

Een aantal talenten heeft zich al aangeboden op het online talentenplatform. Deze vind je rechts. Per persoon zie je welk talent hij/zij graag wil inzetten. Als je op de foto klikt, lees je hun persoonlijke informatie.
Ben je nieuwsgierig geworden naar een talent? Neem dan gerust contact met hem of haar op! Samen bekijken jullie wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. En hoe jullie dat vorm willen geven.