Ontspannen naar je werk

 

Ontspannen naar je werk

 

Heb jij behoefte om fluitend naar je werk te gaan? Dat je niet overal en nergens aan hoeft te denken? Gewoon lekker ontspannen aan de slag zonder een opgejaagd gevoel?

 

Kom dan naar de workshop ‘ontspannen naar je werk’. In deze workshop krijg je inzicht in wat stress met je doet. Je krijgt tools aangereikt wat je kunt doen om je stress om te buigen naar rust, ontspanning of hanteerbare spanning.

 

Het ervaren van stress is heel persoonlijk en voor iedereen verschillend. Soms speelt prestatie- of werkdruk een rol. Een andere keer spelen conflicten op de werkvloer een rol. Ook kan het zijn dat je het lastig vindt om ‘nee’ te zeggen. Of heb je een zogenaamd ‘vol’ hoofd en heb je moeite om thuis je werk achter je te laten. Of je hebt het gevoel dat je wordt geleefd. Dat niet jij aan het stuur zit maar je omgeving. Dit is een greep uit de onderwerpen die in de workshop aan bod komen.

 

Na afloop van de workshop ben je in staat je eigen stress signalen te herkennen en te erkennen. Met de aangereikte tools kun je zelf aan de slag gaan om weer lekker in je vel te komen zitten. Je krijgt weer ruimte in je hoofd om te genieten. Zowel op je werk als thuis. Wie wil dat nu niet?

 

Over Jolanda Bergsma

Jolanda is geboren in Seoul (Zuid-Korea) en opgegroeid op het Friese platteland. Jarenlange praktijkervaring heeft ze opgedaan als ondernemer, bestuurder en manager in het bedrijfsleven. Deze ervaringen hebben haar gevormd tot een empathische sparringpartner. Haar passie is: het helpen van anderen om het beste uit zichzelf te halen. Ondersteund met relevante opleidingen heeft dit geresulteerd in de dienstverlening van haar bedrijf Sintag: leiderschapscoaching, persoonlijke coaching, teamontwikkeling, burn-out coaching, conflictcoaching en organisatieadvies.

Haar kernwaarden zijn respect, eerlijkheid en vertrouwen. Sintag is de Koreaanse vertaling van vertrouwen.