Talent in huis - Annatascha Udinga

Samen werken naar een goed resultaat

 

Annatascha ondersteunt ondernemers in inkoop en communicatie-uitingen

 

 

Loondienst

Sinds 2004 werk ik bij Actium te Assen. Gestart als medewerker secretariaat. Later werd de functie veranderd en ondersteunde ik als medewerker service en ondersteuning ook onder andere de afdeling communicatie.  Per 1 december 2017 ben ik medewerker projectadministratie asbest op de afdeling planmatig onderhoud. Een nieuwe functie met nieuwe uitdagingen. Heerlijk.

 

Passie

Het ondersteunen van anderen is mijn passie. Waarom? Een duim, een lach, een opluchting, een dank je wel. Uitingen van collega’s die tevreden zijn met mijn ondersteuning. Ik heb ze geassisteerd bij hun vraag. Ze kunnen weer verder met hun werk. Het gevoel van toegevoegde waarde zijn, iets kunnen betekenen voor een ander voelt fantastisch. Dus ik vroeg mij af: zouden er meer mensen zijn die mijn expertise nodig hebben en ik ze daarmee kan

ontlasten?

 

Flex O

Door marktonderzoek gedaan te hebben onder ondernemers en concluderend dat ook ondernemers ondersteuning nodig hebben, ben ik in juni 2017 gestart als ondernemer. Bedrijfsnaam Flex O. Flex O adviseert en ondersteunt ondernemers in inkoop en communicatie-uitingen.

 

Energie

Het werken in loondienst en het ondernemerschap kan ik goed combineren. Beide leveren energie op. Ik kan het iedereen aanraden die ondernemersbloed in zich heeft.

 

Meer weten?

Neem gerust eens contact met mij op voor een netwerkgesprek. 

 

Voor meer informatie verwijs ik jou graag naar mijn website: www.flex-o.com ,LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/flex-o/ Of naar mijn Facebook: https://www.facebook.com/flexoflexibeleondersteuning/