Talent in huis - Maaike Draaisma

Mijn naam is Maaike Draaisma. Ik werk inmiddels 8 jaar bij Woningcorporatie Nijestee op de afdeling Wooninformatie.  In mijn werk vind ik het belangrijk dat ik iets kan betekenen voor de huurders en woningzoekenden. Ik kijk daarom ook buiten de kaders en probeer altijd een passende oplossing te vinden. Daarnaast ben ik al 8 jaar stagebegeleider. Ik krijg daar energie van! Ik leid stagiaires op, ik werk ze in en begeleid ze intensief.  Mede hierdoor ben ik enthousiast geraakt voor het trainersvak en ben ik in begin 2017 gestart met de opleiding: trainer als beroep.

 

Empathisch vermogen, Mensenkennis, Positief, en Gedreven zijn eigenschappen die mij typeren.

 

Inmiddels ben ik mijn eigen trainingsbureau begonnen. Ik geef trainingen op het gebied van communicatie. Doordat ik inmiddels veel ervaring heb met klantencontact,  heb ik een duidelijke visie op dat gebied. De klant wil zich namelijk gehoord voelen en het gevoel krijgen dat hij welkom is. Dat doe je door middel van je communicatie richting de klant. Ik geef dus trainingen op het gebied van gesprekstechnieken, klantvriendelijkheid, effectief telefoneren, omgaan met feedback  en jezelf presenteren.

 

In mijn trainingen gaat het om een stuk bewustwording van je eigen gedrag en welk gedrag je daarmee oproept. Geef ik je tips en deel ik mijn eigen ervaring met klanten contacten. Kan door middel van coaching on the job nog meer resultaat bereiken om het geleerde toe te passen in de praktijk.

Nieuwsgierig geworden of ik iets voor jou kan betekenen? Check dan mijn website www.trainingsbureauagosto.nl

 

 

 

 

Contactgegevens:

Telefoonnummer:    06-46 60 26 46

E-mail:                    usmaaike@hotmail.com

LinkedIn:                 https://www.linkedin.com/in/maaike-draaisma-1597a218/