Talent in huis - Sieds van der Veen

Wie ben ik?

Ik ben Sieds van der Veen, 33 jaar en woonachtig in het Friese Kollum. Ik werk bij Stichting De Huismeesters in Groningen als financieel medewerker en doe dit al ruim 9 jaar met veel plezier.

Mijn hobby’s zijn tennis, fietsen, leuke dingen doen met vrienden én reizen. Reizen is toch wel echt mijn grote passie! Ik reis al ruim 13 jaar en heb ondertussen al heel veel van de wereld mogen zien.

Zo ben ik in buiten Europa o.a. in Indonesië, Vietnam, Cuba, Venezuela, Amerika, Argentinië, Zuid-Afrika, Jordanië, Vietnam, Namibië, Mexico, Egypte en Guatemala geweest.

Binnen Europa heb ik ook mooie reizen gemaakt naar o.a. Spanje, Hongarije, Italië en Zwitserland. Ook maak ik regelmatig een leuke stedentrip. Zo ben ik in Rome, Madrid, Athene, Budapest, Barcelona, Parijs, Berlijn en Antwerpen geweest.

 

Wat is mijn talent?

Mijn talent is het regelen en boeken van jouw droomvakantie. Door de nodige reiservaring weet ik wat er bij een vakantie komt kijken. De goedkoopste vliegtickets, de leukste accommodaties en de mooiste plekjes, ik weet het allemaal voor je te vinden tegen de beste prijs. Ik kan jouw wensen vertalen in dé vakantie die jij zoekt.

 

Waar kun je mij voor inzetten?

Sinds 1 april 2017 ben ik als Persoonlijk Reisadviseur aangesloten bij reisorganisatie Amondo. Op deze manier kan ik op vakantie- en reisgebied van alles voor je boeken en regelen, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Denk aan zonvakanties, verre reizen, stedentrips, autohuur & transfers, wintersport, rondreizen, reizen op maat, busreizen, cruises, voetbalreizen, autovakanties, etc. Eventueel benodigde visa, autohuur, excursies, reis- en annuleringsverzekeringen maken je vakantie compleet en ook dit kan ik allemaal voor je in orde maken. Ik ben niet gebonden aan één organisatie en hierdoor heb ik de vrijheid om bij een breed scala van ruim 200 aanbieders te boeken. Op deze manier kan ik je een vakantie aanbieden die bij jou en jouw budget past. Ik ben dus niet duurder dan een reisbureau of internet!

 

Bij een reisbureau ben je gebonden aan openingstijden en moet je als klant zelf naar het reisbureau toe. Ik kan persoonlijk bij je op bezoek komen om je wensen voor jouw droomvakantie te bespreken. Je mag ook bij mij aan huis op bezoek komen, dit kan ’s avonds en in het weekend. Je mag me altijd mailen, bellen of appen. Doordat ik flexibel ben, ben ik altijd bereikbaar. Ik doe dit naast mijn normale baan. Ik vind het erg leuk om te doen en zie het als hobby.

 

 

Contactgegevens: 

Telefoonnummer: 06-53 72 93 41 

E-mail: 

info@siedsvanderveen.nl

siedsvanderveen.nl

LinkedIn: 

https://www.linkedin.com/in/sieds-van-der-veen-91876017/?ppe=1