Talentenselfie

 

Workshop Talentenselfie

 

Wat zijn jouw sterke competenties? En je leerstijl? Zet je ze nu succesvol in?

Maak met ons een “TalentenSelfie” en ontdek het!

 

Hoe?

Via een korte talentmeting voorafgaand aan de workshop brengen we je sterke competenties, affiniteiten en leerstijl in kaart. Door competenties in te zetten op de plek waar ook jouw voorkeur ligt, is de kans op succes groter!

Tijdens de workshop krijg je inzicht in wat voor jou het beste pad is binnen jouw mogelijkheden. Je krijgt handvatten en je kunt gerichte keuzes maken. We inspireren je door praktijkverhalen en praktische tips.

 

Voor wie?
Voor iedereen die een selfie wil maken van zijn of haar talenten, geïnspireerd wil worden, energie wil ophalen, nieuwe mensen wil ontmoeten en gewoon… als het je interessant lijkt.

 

Je doet ook een meting vooraf 

Voorafgaand aan de workshop ontvang je inloggegevens per mail. Je kunt de meting thuis maken; deze duurt maximaal 40 minuten.

 

Over Andrea Noordink en Agnes Tuin

Andrea is iemand die goed kan aansluiten bij mensen door veel van zichzelf te laten zien. Ze is open, verbindend en straalt rust uit. Haar scherpe oordeel wordt altijd met veel respect ingezet en zij kan goed relativeren door de inzet van haar humor. In samenwerking is ze de stabiele factor, ze heeft visie en helpt anderen graag naar een hoger plan.

Agnes legt binnen haar werk de focus op mensen verbinden, netwerken en relaties onderhouden, daarin zit haar kracht. Dit doet ze door een persoonlijke benadering, oprechte aandacht en goed te luisteren. Workshops en trainingen geeft Agnes graag, met elkaar naar een doel werken is iets waar ze blij van wordt.