Loopbaantests

Arbeidsmarkt APK

Hoe staat het eigenlijk met je loopbaan? Doe de online tool en geef je loopbaan een APK! Ontdek je talent, ontdek je kansen en ontdek je eerste stap. 

Cao-partijen bieden jou als corporatiemedewerker een online tool aan waarmee je jouw arbeidsmarktwaarde in kaart brengt. De tool bestaat uit twee korte tests en een persoonlijk rapport, alleen voor jouw ogen bestemd. Het kost je niets, alleen 15 minuten van je tijd. Door de online tool te doorlopen, krijg je in slechts een kwartier een helder beeld van je huidige arbeidsmarktkansen en toekomstperspectief. Kun je daarna ondersteuning gebruiken bij het zetten van stappen bij je huidige woningcorporatie of elders? Neem dan contact op met Klaske en plan een gesprek met haar in.

 

De arbeidsmarkt APK vind je hier.

 

Beroepenzoeker

Vind met de beroepenzoeker jouw beroep of de beroepen die bij je persoonlijkheid passen. Ontdek per beroep hoe groot de kans op robotisering is, welke opleidingen je kunt volgen, wat het gemiddeld salaris is en hoeveel vacatures er zijn. Weet je niet welke persoonlijkheidskenmerken het beste bij je passen?

 

Klik hier voor de gratis beroepenzoeker!

 

Arbeidstevredenheidstest

Nu de arbeidsmarkt weer sterk aantrekt zullen werknemers die niet helemaal tevreden zijn over hun baan weer gaan nadenken over een carrièreswitch. Dan is weten waar je ontevreden over bent en wat er toe doet in je baan wel een eerste vereiste. Deze gratis arbeidstevredenheidstest van 123test leert je dat en heeft een zeer complete uitslag inclusief scores ten opzichte van twee relevante vergelijkingsgroepen. Een echte aanrader voor jou en je cliënten!

 

Klik hier voor de gratis test! 

 

Employability test 

Een “game” over je mogelijkheden rondom duurzame inzetbaarheid. Ben jij klaar voor jouw toekomst? Met deze game kom je erachter hoe je zelf in elkaar zit en je mogelijkheden rondom duurzame inzetbaarheid. In de game komen twee onderwerpen aanbod: wie ben ik en hoe doe ik mijn werk. Niet omdat je toekomst niet serieus is. Wel omdat “serious gaming” voor veel mensen een betere manier is om meer te weten te komen.

 

Klik hier voor de gratis online Employability test!

 

Big Five test

Met deze Big Five test ontdek je hoe je scoort op de vijf hoofddimensies van persoonlijkheid. De test werkt met afbeeldingen en is heel intuïtief in het gebruik. Deze Big Five test is leuk om te maken en toch is de uitslag serieus en accuraat en dient deze om je te helpen bij het maken van loopbaankeuzes.

 

Klik hier voor de gratis online Big Five test!

 

DISC test

Ontdek in slechts vijf minuten hoe de vier DISC gedragsstijlen Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus je houding richting anderen en je dagelijkse gedrag voorspellen.

In het rapport van deze DISC test vind je een grafiek die jouw profiel weergeeft. Inclusief een kernachtige typering van je persoonlijkheid. Ook vind je uitgebreide uitleg over alle DISC factoren.

 

Klik hier voor de gratis online DISC test!

 

Loopbaanwijzer via Flow

Tevreden over je loopbaan? Doe je het werk dat je graag wilt doen? Misschien is er wel meer uit je huidige baan te halen. En weet je wel wat je wilt? Doe de Loopbaanwijzer en krijg antwoord op deze vragen.

 

De Loopbaanwijzer helpt je om op een positieve manier na te denken over je loopbaan en om richting te bepalen. Via verschillende testen krijg je (beter) inzicht in je eigen talenten, interesses en loopbaanwensen. Je stelt als het ware je eigen persoonlijke profiel op. Met dit profiel kun je vervolgens kijken in welke richting je je wilt ontwikkelen. 

 

De Loopbaanwijzer is onderdeel van Flow (Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties).

Je mag de Loopbaanwijzer een keer per drie jaar invullen. Daarna krijg je twee gratis loopbaangesprekken.

 

Klik hier voor de gratis online Loopbaanwijzer!