Impressie Week van de Uitwisseling Friesland

Loopbaaninitiatief is sinds dit jaar aangesloten bij de Week van de Uitwisseling in Friesland. Begin dit jaar konden medewerkers van 'onze' corporaties zich inschrijven om mee te lopen bij andere bedrijven. Veertien corporatiemedewerkers doen hieraan mee en nemen een kijkje in de keuken bij een andere organisatie!! Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op.

 

Ook konden medewerkers van andere organisaties bij de corporaties of bij Loopbaaninitiatief meelopen. Twintig medewerkers wilden graag een kijkje nemen bij ons. Zij werken nu onder andere bij de gemeente, Zienn, CJIB en Friesland College. Op 15 juni vond de uitwisseling plaats. Een hartstikke interessante en inspirerende bijeenkomst, waar we volop kennis en ervaring hebben uitgewisseld. Ook vertelde Luuk van der Wal, (medewerker Wijken en Buurten bij Accolade) over het werken in de corporatiesector en over zijn loopbaanontwikkeling. 

  

Lijkt het jou ook wel wat om binnen te kijken bij een andere organisatie? Loopbaaninitiatief doet dit jaar ook mee met de Week van de Uitwisseling in Drenthe. Werk je bij een corporatie die is aangesloten bij Loopbaaninitiatief? Meld je dan voor 1 juli aan