Jouw loopbaan

Twee gratis loopbaangesprekken

Karin Vliem is loopbaanadviseur bij Loopbaaninitiatief. Zij helpt je graag bij al je vragen over je werk en loopbaan. Je kunt ook een loopbaangesprek aanvragen.

DISC en drijfverenanalyse

DISC is een methode waarmee je gedrag inzichtelijk maakt.

Tour du Nord

Tour Du Nord wordt georganiseerd voor en door woningcorporaties om te leren van elkaars projecten op het gebied van leefbaarheid.

Wat doe jij morgen.nl

Deze site is hét centrale startpunt voor iedereen om bij te blijven, te groeien, te ontwikkelen en te leren in de corporatiesector. Bekijk hem nu!

Werkervaringsplek/stage

Alles is mogelijk! Oké, bijna alles, maar in ieder geval véél meer dan je denkt. Wat precies? En hoe dan? Ontdek de winst van een stage of werkervaringsplek (WEP).

Netwerken

Wil je vakgenoten ontmoeten en kennis delen? Zoek of start samen een netwerk.

Loopbaanwijzer

Ben je nog happy met je baan? Of kun je meer uit jezelf halen? De Loopbaanwijzer helpt. Na het invullen krijg je twee gratis gesprekken met een loopbaancoach.

Solliciteren

Solliciteren lastig? Wij geven je graag wat tips.

Loopbaantests

Er bestaan een aantal handige tests waarmee je snel inzicht krijgt in je loopbaan. Bekijk ze hier.

Online cv-check

Wil je graag advies over je sollicitatiebrief of je cv? Maak dan gebruik van de online cv-check.

Uitwisselingen

Heb je altijd al eens binnen willen kijken bij een andere organisatie? Dat kan! Bekijk de mogelijkheden die Loopbaaninitiatief je biedt.

Spellen & tools

Wil je op een interactieve manier aan de slag met je team en met je collega’s? Kijk dan eens op onze toolplank. Je vindt hier verschillende spellen en tools die je kunt lenen.

Boekenplank

Loopbaaninitiatief heeft inspirerende, leuke of interessante boeken die iets te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling of persoonlijke effectiviteit. En die kun je lenen!

Inspiratie

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Corporatiecollega’s vertellen over hun werk, stage en loopbaanstappen.