Hulp bij creatieve videopitch

Nicole Groenendal (27) zocht hulp bij Loopbaaninitiatief bij het maken van een creatieve videopitch en vertelt daar hieronder over.

Gesprekken

Tijdens mijn zoektocht naar een andere werkplek kwam ik in contact met Maaike en Karin van Loopbaaninitiatief. Ik heb de kans gekregen om een creatieve videopitch te maken. Hiervoor moest ik voor mijzelf duidelijk hebben wat ik graag zou willen. Door gesprekken met Karin is dit voor mij heel duidelijk geworden en hierdoor kon ik gericht gaan solliciteren. Ook verzorgt Loopbaaninitiatief andere leuke en interessante trainingen of cursussen. Tip: sluit vooral een keer aan (ook als je niet op zoek bent naar een andere werkplek).

Ik ben mij nog meer bewust geworden van mijn kwaliteiten en talenten. Tijdens het proces van solliciteren kon ik altijd terugvallen op Maaike en Karin. Ze hebben mij geholpen met onder meer mijn cv, sollicitatiebrieven en het netwerken bij organisaties. Ook de videopitch heeft mij goed geholpen tijdens het solliciteren. Hierdoor val je zeker op bij een potentiële werkgever.

Stap verder komen

Loopbaaninitiatief is een prachtige organisatie die mensen stimuleert en op weg helpt tijdens hun zoektocht naar een andere werkplek of een nieuwe uitdaging. Ze nemen de zoektocht niet van je over, maar zorgen ervoor dat je zelf elke keer weer een stap verder komt. Door hun open en positieve houding zijn ze gemakkelijk benaderbaar. Ik ben inmiddels begonnen aan een nieuwe uitdaging bij de Provincie Groningen.

Ik kan Loopbaaninitiatief aan iedereen aanraden!