De Week van de Uitwisseling

Dit voorjaar schreef Yke de Jong zich in voor de Week van de Uitwisseling. Yke werkt bij de gemeente De Fryske Marren en werkt daar op de financiële administratie. Zij wilde graag eens een kijkje in de keuken nemen van een woningcorporatie. Haar voorkeur ging uit naar de afdeling Verhuur en dus gingen wij met dat verzoek aan de slag.

Op donderdag 20 juni was het zover. Yke ging samen met nog een andere deelnemer naar Groningen om mee te kijken bij De Huismeesters. Janke Grupstra en haar collega’s van de afdeling Verhuur hebben Yke en Sandra meegenomen in hun wereld. Hieronder lees je de reactie van Yke…

Reactie Yke

“Wat een leuke uitwisseling heb ik gehad! Misschien dan niet de hele dag, en ik moest er wat verder voor rijden maar oh zo interessant. En ik heb een goede kijk gekregen bij huismeesters in Groningen. Het heeft mij doen beseffen dat het toch ook wel weer een heel leuk wereldje is. Dus nu ik lid ben van jullie nieuwsbrief en ik jullie ook volg op LinkedIn, hou ik de vacatures nauw in de gaten. Want wie weet komt er wel een hele leuke functie voorbij. Nogmaals dank je wel voor de goede begeleiding.”