“Werken op een plek waar je ‘ertoe doet'”

Huidige functie

Marte van der Velde werkt als Medewerker Wooninformatie bij Nijestee.

Iets anders

Na 8 jaren werkzaam te zijn geweest in de interieurbranche wilde ik iets compleet anders. Geen commercieel bedrijf meer waar deadlines halen aan de orde van de dag was. Ik wilde simpelweg werken bij een organisatie met variatie in mijn werkzaamheden, vaste werktijden, een gezellig team en last but not least: werken op een plek waar je ‘ertoe doet’. De grote vraag alleen was: hoe pak ik deze carrièreswitch aan en waar ga ik werken?

Contact gezocht

Via mijn eigen netwerk kwam ik met Maaike van Loopbaaninitiatief in contact. Maaike stond direct open voor een persoonlijke kennismaking (ook in corona tijd), nadat ik haar een berichtje had gestuurd. De klik was er direct. Ze begreep precies wat ik bedoelde en waar ik naar op zoek was. Ook kon ze mij heel goed informeren over het werken binnen een corporatie en, minstens zo belangrijk, hield ze mij pro actief op de hoogte van vacatures! Uiteindelijk ben ik nu ook werkzaam bij een corporatie in het noorden van het land.

Mocht je twijfelen of ben je simpelweg benieuwd wat dit inhoudt? Aarzel niet en neem contact op met Loopbaaninitiatief! Hun enthousiasme is aanstekelijk en ze onderscheiden zich door écht interesse te tonen en pro actief met ‘jouw vraagstuk’ aan de gang te gaan. We hebben tot op de dag van vandaag nog steeds af en toe contact!