Loopbaantests

Er bestaan een aantal handige tests waarmee je snel inzicht krijgt in je loopbaan. Bekijk ze hier.

Beroepenzoeker

Vind met de beroepenzoeker jouw beroep of de beroepen die bij je persoonlijkheid passen. Ontdek per beroep hoe groot de kans op robotisering is, welke opleidingen je kunt volgen, wat het gemiddeld salaris is en hoeveel vacatures er zijn. Weet je niet welke persoonlijkheidskenmerken het beste bij je passen?

Doe de gratis beroepenzoeker

Arbeidstevredenheidstest

Nu de arbeidsmarkt weer sterk aantrekt zullen werknemers die niet helemaal tevreden zijn over hun baan weer gaan nadenken over een carrièreswitch. Dan is weten waar je ontevreden over bent en wat er toe doet in je baan wel een eerste vereiste. Deze gratis arbeidstevredenheidstest van 123test leert je dat en heeft een zeer complete uitslag inclusief scores ten opzichte van twee relevante vergelijkingsgroepen. Een echte aanrader voor jou en je cliënten!

Doe de gratis arbeidstevredenheidstest

Big Five test

Met deze Big Five test ontdek je hoe je scoort op de vijf hoofddimensies van persoonlijkheid. De test werkt met afbeeldingen en is heel intuïtief in het gebruik. Deze Big Five test is leuk om te maken en toch is de uitslag serieus en accuraat en dient deze om je te helpen bij het maken van loopbaankeuzes.

Doe de gratis online Big Five Test

DISC test

Ontdek in slechts vijf minuten hoe de vier DISC gedragsstijlen Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus je houding richting anderen en je dagelijkse gedrag voorspellen.

In het rapport van deze DISC test vind je een grafiek die jouw profiel weergeeft. Inclusief een kernachtige typering van je persoonlijkheid. Ook vind je uitgebreide uitleg over alle DISC factoren.

Doe de gratis online DISC test