Woningcorporaties doen en organiseren veel op het gebied van leefbaarheid. Inspirerende initiatieven en geslaagde projecten, maar er zijn vast ook briljante mislukkingen. Over deze projecten wil je toch meer weten! Waarom was het een succes? Waarom werkte het niet? Het komt allemaal voorbij tijdens Tour Du Nord.

Tour Du Nord?                                                         

Een tour met verschillende etappes die door Groningen, Friesland en Drenthe voert. Langs mooie initiatieven op het gebied van leefbaarheid. Georganiseerd voor en door woningcorporaties. Om te inspireren, te motiveren en elkaar op mooie ideeën te brengen! Net als de echte tour verdelen we de etappes over meerdere dagen.

Voor wie?

De tour is voor corporatiecollega’s. Maar, initiatieven op gebied van leefbaarheid organiseren we bijna nooit alleen. Daarom zijn ook jullie samenwerkingspartners van harte welkom bij de Tour.

De 9e etappe!

donderdag 2 november door woningcorporatie Dynhus 12.30 – 16.00 uur

Op donderdag 2 november is de Tour du Nord editie van Dynhus. Deze etappe staat in het teken van mooie leefbaarheidsinitiatieven. In dit filmpje zie je welke dit zijn.

Het Programma:

Dynus neemt ons mee langs een aantal leefbaarheidsinitiatieven. Daar gaan ervaringsdeskundigen Fadi, Demia en Sjoukje jullie alles over vertellen.

12.30 uur inloop bij Badmeester Keimpe, Tsjamkedykje 10 in Balk met Fryske sukerbolle en koffie/thee.

13.00 Welkom

13.05 Ervaringsdeskundige Fadi aan het woord over het tuinteam.

Ervaringsdeskundige Demia over de vangnetlocatie in Balk.

14.00 In oude bus langs AZC en Vangnetlocatie naar St. Nicolaasga.

14.30 Op locatie in gesprek met ervaringsdeskundige Sjoukje over de kledingbank en Tanja (onder voorbehoud) over de buurttuin.

15.30 Terug naar Badmeester Keimpe.

16.00 Terugblik en afsluiting met natuurlijk tijd om te netwerken. Dit onder genot van hapje en drankje natuurlijk.
Start locatie: Paviljoen Badmeester Keimpe, Tsjamkedykje 10 in Balk.

Al nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op! Er is plek voor maximaal 48 personen

Meld je aan

We horen graag of jij erbij bent en wie je meeneemt. Klik op de ‘Ik meld mij aan’ knop hieronder. Aanmelden kan tot en met vrijdag 27 oktober. Wees er snel bij, want er is plek voor 48 personen!

Heb je je aangemeld en kun je er onverhoopt niet meer bij zijn? Meld je dan zo snel mogelijk af via info@tour-du-nord.nl. Dan kunnen wij iemand anders blij maken met jouw plekje.

Aanmelden >>>

Anneli Bouckaert, manager Woondiensten van Wold & Waard:

“Het idee voor de Tour du Nord is ontstaan op een bijeenkomst over leefbaarheid. We kwamen tot de conclusie dat we deze initiatieven eigenlijk te weinig met elkaar delen. Ter inspiratie, maar ook ter lering en vermaak. Want sommige initiatieven zijn gelukt en geland, maar sommige zijn ook briljant mislukt. Hoe gaaf zou het zijn als we dat meer met elkaar kunnen delen? Een club enthousiastelingen is aan de slag gegaan zo ontstond: Tour Du Nord!”

Team Tour Du Nord

Jasper Bron & Roos Oosten – Lefier
Annelies Hofmann – Accolade
Ingrid Lindeboom – Woonservice
Anneli Bouckaert & Martha de Boer – Wold & Waard

Heb je een vraag of wil je contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@tour-du-nord.nl

Volg ons op LinkedIn en Instagram voor het laatste nieuws!