Uitwisselingen

Heb je altijd al eens binnen willen kijken bij een andere organisatie? Dat kan! Hieronder vind je een greep uit de mogelijkheden die Loopbaaninitiatief je biedt. Neem gerust contact op met Karin om alle mogelijkheden te bespreken.

Week van de Uitwisseling

Loopbaaninitiatief doet mee aan de Week van de Uitwisseling in Friesland/Groningen en in Drenthe. Het is een mooie manier om eens ergens anders een kijkje te nemen. Een flink aantal organisaties zet in een bepaalde periode haar deuren voor je open.

Deelnemen aan de Week van de Uitwisseling is een leuke en laagdrempelige manier om:

  • positieve energie en inspiratie te krijgen
  • je blik te verruimen buiten je eigen organisatie
  • te werken aan je duurzame inzetbaarheid
  • de regie te pakken op je eigen loopbaan
  • kennis te halen én brengen.

Wil je meer weten? Op de website van Werken in Friesland vind je meer info over de Week van de Uitwisseling in Friesland/Groningen. Domesta organiseert de Week van de Uitwisseling in Drenthe.

Meer info

Werk je in een andere regio? Geen probleem! Je kunt natuurlijk gewoon meedoen met beide Weken van de Uitwisseling.

Netwerkgesprek

Ben je op zoek naar een andere baan? Vaak is dat een kwestie van ‘handen schudden’. Netwerken wordt wel gezien als het nieuwe solliciteren. Moeilijk? Nee hoor! Karin heeft toegang tot een netwerk van professionals. Samen met haar bekijk je waar en met wie je wel eens een bakje koffie wilt drinken.

Je hoeft trouwens niet per se op zoek te zijn naar een andere baan. Het kan ook zijn dat je interesse hebt in een bepaalde bedrijfstak of functie, maar dat je het nog niet zeker weet. Ook dan is een netwerkgesprek handig!

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met Karin.