Kansen, banen en projecten

Ben jij op zoek naar een stage, een andere baan of heb je expertise in huis waar je een andere collega mee verder kan helpen?

Laat het ons weten!

Vacatures

Ben je op zoek naar een kans, een (tijdelijk) project of een vacature? Je vind hier diverse kansen en vacatures binnen de aangesloten woningcorporaties.

Gouden pool

Wil je een stap maken naar een collegacorporatie? Heb je een tijdelijk of vast contract en zin om in een ander team aan de slag te gaan? Of wil je juist ervaring opdoen? Dan is onze Gouden Pool iets voor jou!

Traineeship

TRAINEEPROGRAMMA Talent van het Noorden -2e editie. Voor woningcorporaties in het Noord Nederland

Vacatures Noorderlink

Noorderlink is een HR-samenwerking van ruim veertig grote organisaties in Noord-Nederland, waaronder Loopbaaninitiatief. Aangesloten organisaties delen hun vacatures op de website van Noorderlink.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van vacatures en het laatste nieuws? Meld je dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief! Dan ontvang je ook leuke en interessante nieuwtjes op het gebied van persoonlijke en loopbaanontwikkeling.

Ondersteuning

Weet je niet goed hoe je een sollicitatie aanpakt? Neem dan contact op met loopbaanadviseur Karin Vliem. Zij helpt je ook graag bij vragen over je brief en cv. En je kunt online een cv-check doen.