Kijk op je loopbaandag editie 2018; meld je nu vast aan

Heb je het event van Loopbaaninitiatief gemist? Meld je dan aan voor de Kijk op je loopbaandag. Deze dag wordt georganiseerd door LiesPol&Partners. Er nemen verschillende bedrijven aan deel, waaronder Alfa collega, DUO, Rabobank, diverse gemeentes en ook de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Loopbaaninitiatief.  

 

   

 

 

Warming Up

De Kijkopjeloopbaandag 2018 vindt plaats op 8 maart 2018 in Groningen, maar voor wie dat veel te lang duurt zijn er vooraf al proeverijen in januari/februari. Je kunt dan bijvoorbeeld een CV sessie krijgen, een kijkje-in-de-keuken bij een andere organisatie, een loopbaangesprek of je kunt je pitch oefenen.   

 

De Dag zelf

Op de dag zelf word je ondergedompeld in de wereld van jouw loopbaan en jouw arbeidsmarkt. Je ontmoet collega's van andere organisaties die net als jij interesse hebben in de loopbaan. Zo heb je toegang tot een netwerk.   In de ochtend ga je in groepjes van zes deelnemen aan Dialoogtafels. Onder begeleiding van professionele gespreksleiders verkennen we het thema en ga je met elkaar in gesprek. Zo heb je voor jezelf meteen de juiste focus voor de dag te pakken! Er is een hoofdspreker die je meer gaat vertellen over de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en er zijn workshops, zoals:

Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke actiepunten en we sluiten af met een wervelende theatershow van Ralph Koolen en natuurlijk een gezellige borrel.  

 

Het vervolg: Jouw koers
Na de Kijkopjeloopbaandag organiseren wij in het voorjaar van 2018 een follow up. Om verder in te gaan op jouw acties en jouw loopbaanvragen. We organiseren voor dezelfde groepjes van zes van de Dialoogtafels tijdens de dag een follow up. Je kunt dan verder praten over jouw acties of jouw vragen. Zo vind je jouw koers!  

 

Praktische info
Wanneer: 8 maart 2018

Locatie: Groningen

Kosten: 340 euro ex btw

Meld je uiterlijk 1 december aan via: info@loopbaaninitiatief.nl

Meer info over deze dag vind je hier.