Laboratorium: co-creatie in teams en projecten

Hoe kan je nou met zo weinig mogelijk rompslomp en zoveel mogelijk succes co-creatie in teams en projecten samen vormgeven?

Steeds vaker werken we samen in multidisciplinaire teams om projecten te realiseren. Een ICT project, ontwikkeling van een dienst of product, organisatieontwikkeling of het vormgeven van een leertraject. Hoe kan je nou met zo weinig mogelijk rompslomp en zoveel mogelijk succes co-creatie in teams en projecten samen vormgeven? Dat gaan we in dit laboratorium samen onderzoeken door ermee te experimenteren. Sanne neemt een omvangrijke gereedschapskist mee van instrumenten om zelfsturende teams te faciliteren. Elke deelnemer heeft eigen ervaringen over wanneer hij wel of niet prettig samenwerkt.

 

Onderzoek niveaus van co-creatie

We onderzoeken verschillende niveaus van co-creatie in teams en projecten:

  • Individu: hoe communiceer jij graag? Wanneer ga jij ‘aan’? Wat maakt dat je juist afhaakt? Hoe krijg je dit plaatje van jezelf en elkaar helder? 
  • Team: wat betekent de mix van waarden, talenten en ontwikkelwensen voor de manier waarop je met elkaar samenwerkt? Wat is er nodig om er een gaaf team van te maken waar je met plezier mee samenwerkt, waarin iedereen kan schitteren én leren? Waar zit de kracht van je team?
  • Project: hoe krijg je de projectdoelstelling helder en geef je samen de stappen vorm om dat doel te behalen? Wat is er nodig aan communicatie en structuur om het proces goed vorm te geven?

 

Tijdens ons onderzoek vullen we samen een gereedschapskist die je mee kan nemen naar de projecten waar je zelf in werkt.

 

Waar en wanneer?

Locatie: Het Land van Nu, Veenweg 9a, Siddeburen.

Dinsdag 25 oktober van 11.00 tot 16.30 uur.

 

Meer informatie en aanmelden

Vind meer informatie en de mogelijkheid je aan te melden voor deze workshop op Noorderlink - Laboratorium.