LinkedIn voor beginners - 23 juni

Wil jij laten zien wat je als werknemer in je mars hebt en je professioneel profileren op LinkedIn? Met een aansprekend profiel zichtbaar en gevonden worden? En een waardevol netwerk opbouwen? Meld je dan aan voor de workshop LinkedIn voor beginners.

 

Dit is een interactieve doe-workshop voor deelnemers vanaf MBO-niveau met nog geen (of zeer weinig) ervaring met LinkedIn. Je leert LinkedIn op effectieve wijze gebruiken en krijgt veel ruimte om vragen te stellen en te oefenen. Na afloop van de workshop ben je in staat om een professioneel aansprekend LinkedIn-profiel te maken.

 

Let op: neem je eigen laptop (geen tablet of smartphone) mee. De workshop start om 9.30 uur. Je bent vanaf 9.00 uur van harte welkom, zodat je voorafgaand aan de workshop je laptop kunt installeren.

 

Waar & wanneer

Locatie van de workshops is PoldeJong&Partners, Sint Walburgstraat 2, 9712 HX Groningen. De kosten voor de actiedagdelen zijn € 65,00 per persoon, inclusief BTW. 

NB Voor alle workshops geldt: Ze vinden doorgang bij voldoende inschrijvingen en daarbij: vol is vol!

 

Wil je meedoen?

Meld je dan aan via de link hieronder. Onze tip: vraag aan je afdeling P&O of je voor de workshop gebruikt kunt maken van je individuele loopbaanbudget.

 

Schrijf je hier in >>