Machiavelli: Masterclass politieke vaardigheden voor vrouwelijke managers

Als manager in hart en nieren ben je dag in dag uit bezig met het maken van verbindingen. Je hebt hart voor de onderneming, je bent loyaal aan je team en je fungeert als de lijm in de organisatie.


Dit is het zonnige plaatje. Meestal is de werkelijkheid een stuk weerbarstiger. Als manager word je regelmatig gemangeld tussen bedrijfsstrategie en de belangen op de werkvloer, tussen commitment met de raad van bestuur, het MT en je team. Een ongemakkelijke spagaat, waarbij je eigen ambities en belangen vaak in de verdrukking komen. Als je niet uitkijkt breekt het je op. 

In samenwerking met The Upgraders biedt Noorderlink de tweedaagse Masterclass ‘Machiavelli: Politieke vaardigheden voor vrouwelijk managers’ aan. In deze masterclass ontdek je de heilzame werking van politieke vaardigheid en lenigheid in je werk. We laten je zien dat je deze kwaliteiten nodig hebt om resultaten te boeken en je werk met plezier te blijven doen. We leren je in de masterclass ook hoe je het spel - dat past bij jouw talenten en opvattingen - het beste kunt spelen.

 

Informatie

Wil je meer weten over deze masterclass? Klik dan hier

 

Interesse?

Heb je interesse in deze masterclass? Klik dan hier om je aan te melden.

 

 

Kosten: Deelname aan dit tweedaagse masterclass-programma met tussentijdse consultatie, kost € 950,- per persoon

Locatie: Huis ter Hansouwe, De Horst 21, 9321 VH Peize

Datum/tijd: 

Vrijdag 21 september 2018 van 9.30 tot 16.30 uur
Donderdag 1 november 2018 van 9.30 tot 16.30 uur

Inloop vanaf 9.00 uur