Machiavelli: masterclass politieke vaardigheden

Als manager in hart en nieren ben je dag in dag uit bezig met het maken van verbindingen. Je hebt hart voor de onderneming, je bent loyaal aan je team en je fungeert als de lijm in de organisatie.

 

Dit is het zonnige plaatje. Meestal is de werkelijkheid een stuk weerbarstiger. Als manager word je regelmatig gemangeld tussen bedrijfsstrategie en de belangen op de werkvloer, tussen commitment met de raad van bestuur, het MT en je team. Een ongemakkelijke spagaat, waarbij je eigen ambities en belangen vaak in de verdrukking komen. Als je niet uitkijkt breekt het je op.

 

In samenwerking met The Upgraders biedt Noorderlink de tweedaagse Masterclass ‘Machiavelli: Politieke vaardigheden voor vrouwelijke managers’ aan. In deze masterclass ontdek je de heilzame werking van politieke vaardigheid en lenigheid in je werk. We laten je zien dat je deze kwaliteiten nodig hebt om resultaten te boeken en je werk met plezier te blijven doen. We leren je in de masterclass ook hoe je het spel - dat past bij jouw talenten en opvattingen - het beste kunt spelen.

 

Meer informatie vind je op de website van Noorderlink.