Meld je nu aan voor de Week van de Uitwisseling 2019!

Loopbaaninitiatief doet mee aan de Week van de Uitwisseling. Daarom mag jij als medewerker van de aangesloten corporaties een kijkje nemen in een andere organisatie in de week van 17 tot en met 21 juni.  

 

Ben jij nieuwsgierig naar een organisatie buiten de branche? En wil je een kijkje in de keuken ergens anders nemen? Dan is dit je kans! Doe mee aan de week van de uitwisseling en loop een dagje mee.

De Week van de Uitwisseling is voor iedereen; of je nu vakman, secretaresse of beleidsadviseur bent. Meedoen mag in je huidige functie, maar je kunt er ook voor kiezen om iets totaal anders te doen.

Je kunt alleen deelnemen als jouw corporatie aangesloten is bij Loopbaaninitiatief en je momenteel werkzaam bent bij één van deze corporaties.

 

De Week van de Uitwisseling is een initiatief van Werken in Friesland. Er doen dit jaar maar liefst rond de 60 organisaties mee en er is plek voor zo’n 1200 medewerkers!!

 

Aanmelden kan vanaf nu!

Aanmelden kan van 4 maart tot en met 12 april via www.werkeninfriesland.nl/week-van-deuitwisseling

Wacht niet te lang, want vol is vol!

 

Hoe verder?

In april stemmen we vraag en aanbod op elkaar af en in mei/juni krijg je van de organisatie waar je naartoe gaat, te horen hoe de uitwisseling verder verloopt.

 

Heb je  vragen?

Neem dan contact op met Maaike Draaisma via info@loopbaaninitiatief.nl.

 

N.B. Omdat wij vanuit Loopbaaninitiatief deelnemen aan de week van de uitwisseling, vertegenwoordig jij vanuit jouw corporatie Loopbaaninitiatief. Kies dus voor deze optie bij jouw aanmelding; jouw corporatie staat er namelijk niet tussen.