Nieuws van Klaske & Margriet

Hierbij willen we graag een nieuwtje met jullie delen. De afgelopen drie jaar hebben we met veel plezier samengewerkt bij Loopbaaninitiatief. We hebben met jullie gebouwd en er staat een mooie stevige club. Daar zijn we trots op. We hebben er met hart en ziel aan gewerkt, waarbij Loopbaaninitiatief voor ons als eigen is gaan voelen. Daarom is voor ons nu het moment aangebroken om vorm te geven aan ons eigen concept. Gezien de fijne samenwerking tussen ons tweeën hebben wij grootse plannen om samen verder te gaan. Hoe dit er precies uit gaat zien? Daar vertellen we jou graag later meer over.

 

Concreet betekent dit dat we in loondienst per 1 maart stoppen bij Loopbaaninitiatief. Met het bestuur hebben we afgesproken dat we daarna nog een aantal maanden worden ingeschakeld, ook in verband met de zoektocht naar een nieuw team.

Maaike heeft de afgelopen maanden naar volle tevredenheid gewerkt bij Loopbaaninitiatief en zal Margriet vervangen en dus de functie van coördinator op zich nemen. De vacature voor loopbaanadviseur vind je vanaf vandaag hier. 

 

Hebben jullie vragen? Neem dan gerust contact met één van ons op.

 

Hartelijke groet,
Klaske & Margriet