Aedes – Innovatielab #3

Jouw werk ziet er in 2030 anders uit dan hoe je het nu gewend bent. Dat biedt veel kansen, maar vraagt ook iets van jou en de organisatie. Laat je inspireren tijdens het derde Innovatielab, neem het heft in eigen handen en ga aan de slag met de veranderingen in je werk: #watdoejijmorgen? 

Wat doe jij morgen en hoe werk jij in 2030? Het derde Innovatielab is een plek waar we inspireren, leren en vernieuwen. Je krijgt een prikkelend programma vol positieve energie en verwondering. Kortom: daar wil je bij zijn! Meld je daarom nú aan voor dit bruisende online evenement op donderdag 21 april 2022.

Wat kun je verwachten?
Een ochtend boordevol innovatie en inspiratie. Met geweldige sprekers. Net als Lab#2 is het een online evenement. Zonder reistijd dus, en we gaan voor volop energie en inspiratie!

Sprekers 
We trappen de ochtend energiek af met Farid Tarbarki. Farid doet als trendwatcher onderzoek naar de veranderende tijdsgeest. Dat doet hij door de wereld af te reizen en met mensen te spreken. Hij gaat de toekomst voor ons duiden en hoe we daar als organisatie en professional een rol in gaan spelen. Een mooie aanloop naar de workshopsessies.

De rest van het inspirerende programma vind je hier >>>

Meld je aan!
Dit evenement wil je niet missen, dus meld je snel aan!

Wanneer: donderdag 21 april 2022

Waar: online.

Tijd: We starten om 9:30 uur. Zorg dat je dan ingelogd bent en klaar zit.