Aedes – Kom naar de corporatiedag!

Kennis uitwisselen, elkaar fysiek weer ontmoeten en elkaar bijpraten over wat we dagelijks doen. Dat kan eindelijk weer. Heb jij dit ook zo gemist? Kom dan naar de Corporatiedag 2022!

Let’s team up!

Tijdens de Corporatiedag 2022 kijken we samen naar de toekomst: hoe bouwen we met elkaar aan een sterke en waardevolle sector? Aan leefbare wijken met voldoende duurzame en betaalbare woningen?
Björn Kuipers, topscheidsrechter en ondernemer, trapt als keynote speaker de dag af.

Gevarieerd programma

De rode draad in het programma is ons dagelijks en bijzondere werk. Hoe bied je de veelheid aan opgaven nu samen slim het hoofd? En doe je dat nu anders, nu versnellen het devies is en de tijdsdruk is verhoogd? Alle nieuwe ontwikkelingen en plannen vragen van jou en je collega’s nieuwe kennis en kunde, visie, veranderkracht en aanpassingsvermogen. We bieden je een gevarieerd programma met een heleboel workshops, daar zit ongetwijfeld iets bij van jouw gading.

Collega’s ontmoeten

Natuurlijk ontmoet je hier ook je collega’s: corporatiemedewerkers, bestuurders en commissarissen uit het hele land. Vanzelfsprekend is er gelegenheid om in de omgeving van het congrescentrum aansprekende voorbeelden van de samenwerkende corporaties in Den Bosch te bezoeken.

Waar en wanneer?

We zien je graag op 11 oktober 2022 in 1931 congrescentrum ’s-Hertogenbosch. Om 8:30 uur staan de koffie en thee klaar, om 09:45 uur gaan we samen aan de slag. Om 16:15 uur sluiten we af met een luchtige afsluiting en mogelijkheid voor ontmoeting.