Body Drum Release (BDR)

De vakantie is in aantocht. Nog even flink doorknallen, dan kun je daarna lekker gaan genieten op je vakantie(adres). Of toch niet…

Hoe gaat het met jou in deze periode van het jaar? Lees je de mail met echte aandacht of scroll je er gauw doorheen, want je hebt nog zoveel meer te doen? En hoe is dat bij jou?

Check je werkstress

Ga voor jezelf eens na hoe vaak je de afgelopen 4 weken:
– Langere werkdagen hebt gemaakt
– Kortaf of prikkelbaar reageerde naar collega’s of je partner/gezin
– Spanning in je lijf voelde zoals in nek, schouders of onderrug
– Moeite met concentreren had

Vaker dan 10x? Dan is het al opletten geblazen. Vaker dan 15x? Dan mag je serieus andere keuzes gaan maken. Stress is goed, zo lang het je aanzet tot actie. Zodra je merkt dat de stress jou gaat overnemen dan is het niet meer goed. In dat geval ben je verder van huis en verder verwijderd van dat gevoel dat ‘vakantie’ heet.

Waarom ieder jaar in dezelfde valkuil stappen? Omdat wij mensen gewoontedieren zijn en onderdeel van een systeem dat werkomgeving heet. Misschien is die werkomgeving nu zo anders -vanwege de impact van corona- dat eigen valkuilen zelfs minder goed herkend worden.

Zomeractie van Tiny Fortezza: snelle stressrelease met Body Drum Release (BDR)

In juni en juli heb ik een mooie zomeractie. Ik draai mijn uurtarief voor particulieren om van €75 naar €57 incl. BTW! Omdat ik zoveel mogelijk mensen echt wil laten genieten van hun vakantie. Zodat ze opgeladen in plaats van eindelijk-een-beetje-uitgerust weer terugkomen na die vakantie.

Met BDR tik (trommel) ik zachtjes op je schouders, terwijl je rechtop in een stoel zit. Links en rechts afgewisseld, waardoor beide hersenhelften gestimuleerd worden en een diepe ontspanning ontstaat. Gevoel en ratio worden met elkaar in balans gebracht.

Eerst trommel ik emoties en gevoelens die bij de spanning horen, op. Als er voldoende beleving naar voren is gekomen dan volgt er een nieuw besluit. Je buigt jouw spanning of hulpvraag om naar een positief voornemen. Door het ‘in trommelen’ van dat positieve besluit wordt het in lichaam en geest opgeslagen. Er vindt een verschuiving plaats van spanning naar een nieuw ontspannen gevoel dat enkele dagen tot weken aanhoudt.

Elke woensdagmiddag in juni en juli in Joure. Maximaal ontspannen in minder dan een uur met Body Drum Release.

Meedoen?

Wil jij meedoen aan deze BDR sessie? Mail dan naar tiny@eigenstijlleefstijlcoaching.nl