Boek van de Maand

Wellicht was het je al opgevallen, maar we hebben al een tijdje geen boek van de maand meer gepubliceerd. Het zit zo…

“Vroeger”

Eerder gaf Loopbaaninitiatief jou de mogelijkheid om boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling van ons te lenen. Elke maand deden we een suggestie voor een nieuw boek dat past bij het thema: persoonlijke ontwikkeling. Dat boek kocht Loopbaaninitiatief en op die manier konden medewerkers van de aangesloten corporatie dat boek lezen. Dat gaan we vanaf nu anders doen!

Tussenstand

Afgelopen 2 jaar hebben we opgemerkt dat een klein aantal medewerkers gebruik maakt van deze mogelijkheid. Wel hebben we een best grote kostenpost door het aanschaffen van al deze boeken. We hebben daarom afgelopen december de balans opgemaakt en besloten deze dienst voortaan anders in te richten.

Het alternatief

De boeken die wij op onze boekenplank hebben staan sinds 2018, die blijven! Dat houdt in dat je die nog altijd van ons kunt lenen. Vanaf nu gaan we starten met een “boekentip”. We komen vanaf nu elke maand met een suggestie voor een boek wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling (vitaliteit, werkgeluk, brein, leiderschap, ontwikkeling, etc.).

We starten op 1 april, dus houd onze nieuwsbrief in de gaten voor leuke boekentips. Heb jijzelf een tip, dan ontvangen we die graag zodat we daarmee weer anderen kunnen inspireren!