Boekensuggestie december

Deze maand hebben we de volgende boekensuggestie voor jou:

Moest er nog eens bijkomen van niet!

Je vraagt je het regelmatig af: worden mijn teksten eigenlijk wel gelezen? En beleeft de lezer er ook nog een beetje plezier aan? Vanaf nu hoef je nooit meer te twijfelen. Dit boek wordt jouw grote vriend. Vol met voorbeelden, schrijftips, schemaatjes, oog-openers en zelfs wat lekkere columns voor de afwisseling. Oh ja, je leest natuurlijk ook hoe je AI optimaal inzet voor jouw teksten.

Veel aandacht ook voor de inhoud van je tekst. Je wilt geen moest-er-nog-eens-bijkomen-van-nietjes schrijven. Want door te schrijven dat je “een professioneel bedrijf bent met service hoog in het vaandel”, daar pak je geen lezer mee. Dat zeggen al je concurrenten namelijk ook. Ooit gehoord van de toast met brie-test? Van het wethoudersyndroom? Je komt ze allemaal tegen in dit boek. Ze helpen jou sterke teksten met een krachtige inhoud te schrijven.

Moest er nog eens bijkomen van niet is de opvolger van het succesvolle Schrijf eens even normaal, joh!. De glimlachgarantie is gebleven. De aandacht voor het onderscheidende vermogen is nieuw. Het gaat er niet alleen om hoe je iets opschrijft, maar ook wat en waarom. De combinatie van tekst & inhoud maakt dit boek tot een must have voor iedereen die iets met teksten doet.