Boekensuggestie november

Deze maand hebben we de volgende boekensuggestie voor jou:

HR met ballen

Als HR-professional word je vaak straal genegeerd door het management. Je kunt rapporten schrijven wat je wilt, agendapunten aandragen, voorstellen doen; de omzet en de winst zijn steeds weer belangrijker dan investeren in medewerkers.

En dat terwijl je er zo hard aan trekt: je luncht vaak alleen achter je bureau, hebt nauwelijks nog tijd voor een goed gesprek met de medewerkers en vraagt je steeds meer af waarom je eigenlijk in HR bent gaan werken.

Wat zou er gebeuren als HR wel met een gele markeerstift bovenaan de MT-agenda staat? Als jij met supersimpele gesprekstechnieken adviezen geeft waar de oogjes van je management van gaan glimmen?

Als je het wel voor elkaar krijgt dat je tijd en geld mag investeren om belangrijke HR-zaken te regelen? Wat zou er dan veranderen in de organisatie? Met de medewerkers? Met de resultaten?

In dit boek geeft HR-expert Bob Zeegers je het geheime recept voor HR met ballen: de negen succesformules waarmee je het MT overtuigt om te investeren in menselijk kapitaal.

Lees dit boek als je een stoere HR-strijder wilt zijn

  • Hoe je het management bloednieuwsgierig maakt door maar een paar zinnen aan te passen in jouw HR-plan.
  • Welke zeven simpele overtuigingstechnieken van oplichters je kunt gebruiken om managers te enthousiasmeren, zonder dat je de gevangenis in hoeft.
  • De drie redenen waarom je genegeerd wordt in vergaderingen.
  • Hoe management, OR en medewerkers aan je lippen hangen dankzij een paar geheime gesprekstechnieken van een hoogbejaarde kleuterjuf.
  • Hoe je zelfs de knieperigste directeur ervan overtuigt flink te investeren in HR.

Bestel hier het boek >>>