Boekensuggestie November

Vanaf nu geven we iedere 1e van de maand een boekensuggestie. Het concept van het boek van de maand is daarmee dus wel een beetje veranderd. Loopbaaninitiatief schaft het boek niet meer aan.

De boeken(tips) die we voor je uitzoeken hebben affiniteit met persoonlijke ontwikkeling.

Kortom, de boeken die we al in ons bezit hebben kun je nog steeds van ons lenen en de boekentip die we vanaf 2021 geven die kun je zelf aanschaffen.

Heb je vragen? Mail ons gerust.

Deze maand hebben we de volgende suggestie voor je:

Huispoezen & Buitenkatten

Het boek is voor veel lezers een feest van herkenning. Zonder managementtaal en theoretische modellen maar juist met persoonlijke verhalen vol humor en energie weet de auteur de lezer te boeien, te enthousiasmeren en aan te zetten tot actie.

Het boek beslaat 41 compacte en makkelijk te lezen hoofdstukken die op zichzelf staan, waarbij omdenken, innovatie, klantgerichtheid, creativiteit, positiviteit, doorzettingsvermogen, actiegerichtheid, passie, plezier op werk en humor als een rode draad door de hoofdstukken heen lopen.

Huispoezen en buitenkatten is eigenlijk een tussencategorie binnen de groep managementboeken. Het persoonlijke karakter van het boek (veel hoofdstukken zijn geschreven vanuit eigen ervaring van de auteur), de schrijfstijl van de auteur, de humor en zelfspot zorgen voor een ongekend leesplezier zowel voor de medewerker alsook de manager of bestuurder.