Vanuit een (bijna) leeg kantoor in Heerenveen en met gepaste afstand 🙂
Ook wij van Loopbaaninitiatief volgen de richtlijnen van het RIVM en treffen daarom een aantal maatregelen. In eerste instantie hebben we alle trainingen en afspraken tot en met 6 april geannuleerd. Met elkaar hebben we gezocht naar mogelijkheden om onze dienstverlening toch op een of andere manier door te laten gaan. Vandaar dat wij de volgende mogelijkheden bieden.
  • Individueel coachgesprek: Een gesprek met Karin, onze loopbaanadviseur, is mogelijk op afstand via telefoon, Skype, Facetime etc.
  • E-learning: Leren waar en wanneer het jou uitkomt, met de online leermodules van Kjenning.
  • Boek van de maand: We hebben al veel boeken op onze boekenplank staan. Deze vind je terug op onze website. Wil je de komende tijd een boek van ons lenen? Laat het ons weten en we sturen het betreffende boek via de post naar je op.
  • Loopbaanwijzer: Wie ben je, waar ben je goed in, wat zijn je verbeterpunten, waar ligt je talent? De Loopbaanwijzer vertelt het je. Via een uitgebreide vragenlijst krijg jij een persoonlijk rapport waar je wijzer van wordt en welke je kunt bespreken met Karin.
  • Online cv-check: Wil je graag advies over je sollicitatiebrief of je cv? Maak dan gebruik van de online cv-check en stuur je brief of cv naar info@loopbaaninitiatief.nl.

Iedereen veel succes en sterkte gewenst de komende tijd. Blijf gezond en zorg voor elkaar!

Groet,
Karin Vliem en Maaike Draaisma
Wij zijn op werkdagen gewoon bereikbaar, dus neem gerust contact met ons op mochten er vragen zijn.