FLOW | Een nieuw thema op de website!

En het thema is Veilig en gezond werken!

Sta jij dagelijks stil bij de risico’s van je werk voor jouw gezondheid? Vast niet! En toch is het de moeite waard om er wél aandacht aan te besteden.

Als medewerker van een woningcorporatie kun je namelijk te maken krijgen met uiteenlopende risico’s. Denk aan agressie van huurders, te hoge werkdruk, brandgevaar of lichamelijke klachten door beeldschermwerk. Voer je onderhoud uit of ben je betrokken bij de bouw? Dan komen daar risico’s bij als gevaarlijke stoffen en fysieke belasting. Als er zaken misgaan kun je ziek worden of letsel oplopen. Soms leidt dat tot verzuim of zelfs langdurige uitval. Dat is nadelig voor iedereen.

Ga naar het thema op de website>>>

Met dit nieuwe thema op watdoejijmorgen.nl staan er dus 6 thema’s! Ken jij ze allemaal? Weet je bijvoorbeeld hoe de corporatie van de toekomst eruit ziet? En hoe je dagelijks in je werk kunt leren? Hoe je omgaat met de veranderende huurder? Per vakgebied vertellen we je wat voor invloed dit thema op jou en jouw werk heeft. Daarnaast staan er veel filmpjes en voorbeelden van hoe collega’s met deze thema’s dealen én hebben we vanuit De Corporatie Academie een passend leeraanbod samengesteld.

De moeite waard om ze allemaal nog eens te bekijken dus!