FLOW Jong Ontwikkelprogramma

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen, ontdekken hoe je kunt doorgroeien in je werk, én de eerste stappen zetten? Volg dan dit gratis programma, dat FLOW samen met Jong Aedes heeft ontwikkeld voor jonge corporatiemedewerkers tot 35 jaar. Je start met je eigen loopbaantest en een persoonlijke intake vóór de eerste bijeenkomst. Je volgt twee groepsbijeenkomsten, krijgt twee persoonlijke coachingsgesprekken en helpt elkaar tussendoor verder met buddygesprekken.

Inhoud

Je krijgt inzicht in wat je wilt, kunt en nodig hebt in je werk. Je formuleert voor jezelf wat je ontwikkelvraag of doorgroeiwens is en waar je nu eventueel tegenaan loopt. In de groepssessies krijg je inzicht in de ontwikkelingen in de sector, waar voor jou kansen liggen en welke stappen je wilt gaan zetten. Ook train je vaardigheden om je zichtbaarheid en invloed op mensen in je omgeving te vergroten, jezelf te pitchen en je netwerk gericht in te zetten. In de buddygesprekken stimuleer je elkaar om in de praktijk te blijven werken aan je acties en in het loopbaangesprek kun je verder verdiepen en reflecteren om het beste uit jezelf te halen. Aan het eind van het programma heb je zelfinzicht en kennis opgedaan, een doorgroeiplan gemaakt én de eerste stappen gezet.

Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor jonge corporatiemedewerkers die de ambitie hebben om tussen nu en twee jaar door te groeien in hun werk. Dat kan zijn binnen dezelfde functie of naar een andere functie, bij dezelfde werkgever of een andere. Leeftijd tussen 20- 35 jaar. MBO-WO.

Planning

14-03-2023 | 12:00 – 18:00 | Woningstichting SWZ – Zwolle
18-04-2023 | 12:00 – 18:00 | Woningstichting SWZ – Zwolle
Dit is een meerdaagse training

Lees verder>>>