FLOW Jong Ontwikkelprogramma

Vanaf januari biedt FLOW opnieuw een ontwikkelprogramma aan speciaal voor corporatiemedewerkers tot 35 jaar. Ze bieden deze aan op 4 verschillende locaties in het land.

Utrecht jan – mrt 2023 (inschrijven vóór 24-01)

Arnhem feb – apr 2023 (inschrijven vóór 03-02)

Zwolle feb – apr 2023 (inschrijven vóór 17-02)

Breda apr-jun 2023 (inschrijven vóór 07-04)

Omschrijving

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen, ontdekken hoe je kunt doorgroeien in je werk, én de eerste stappen zetten? Volg dan dit gratis programma, dat FLOW samen met Jong Aedes heeft ontwikkeld voor jonge corporatiemedewerkers tot 35 jaar. Je start met je eigen loopbaantest en een persoonlijke intake vóór de eerste bijeenkomst. Je volgt twee groepsbijeenkomsten, krijgt twee persoonlijke coachingsgesprekken en helpt elkaar tussendoor verder met buddygesprekken.

Je krijgt inzicht in wat je wilt, kunt en nodig hebt in je werk. Je formuleert voor jezelf wat je ontwikkelvraag of doorgroeiwens is en waar je nu eventueel tegenaan loopt. In de groepssessies krijg je inzicht in de ontwikkelingen in de sector, waar voor jou kansen liggen en welke stappen je wilt gaan zetten. Ook train je vaardigheden om je zichtbaarheid en invloed op mensen in je omgeving te vergroten, jezelf te pitchen en je netwerk gericht in te zetten. In de buddygesprekken stimuleer je elkaar om in de praktijk te blijven werken aan je acties en in het loopbaangesprek kun je verder verdiepen en reflecteren om het beste uit jezelf te halen. Aan het eind van het programma heb je zelfinzicht en kennis opgedaan, een doorgroeiplan gemaakt én de eerste stappen gezet.

Resultaat

Je weet wat de ingrediënten zijn voor jouw werkplezier, groei en uitdaging.

  • Zelfanalyse: wat zijn je Talenten, Waarden, Hoe blijf je gemotiveerd, wat zijn je groeipunten, Leerstijlen: Een goed inzicht in je eigen leervoorkeur krijgen en dit kunnen vertalen naar een ontwikkelaanpak die bij je doelen en stijl past.
  • De corporatie van de toekomst: In de groepssessies krijg je inzicht in de ontwikkelingen in de sector, waar voor jou kansen liggen en welke stappen je wilt gaan zetten.

En je hebt geoefend en opgefrist je vaardigheden zoals:

  • Doelen stellen: Je formuleert voor jezelf wat je ontwikkelvraag of doorgroeiwens is en waar je nu eventueel tegenaan loopt. .
  • Personal Branding: Ook train je vaardigheden om je zichtbaarheid en invloed op mensen in je omgeving te vergroten, jezelf te pitchen en je netwerk gericht in te zetten.
  • Netwerken: In de buddygesprekken stimuleer je elkaar om in de praktijk te blijven werken aan je acties en leer je je netwerk te vergroten.

Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor jonge corporatiemedewerkers die de ambitie hebben om tussen nu en twee jaar door te groeien in hun werk. Dat kan zijn binnen dezelfde functie of naar een andere functie, bij dezelfde werkgever of een andere. Leeftijd tussen 20- 35 jaar. MBO-WO.