Flow – Plan en organiseer je werk

In juli is ons maandthema ‘werk-privé balans’. Daarom tippen we de komende weken een aantal trainingen die je helpen om deze balans te vinden en te houden! We beginnen vandaag met de training ‘Plan en organiseer je werk’:

Is het bij tijden rommelig op je werk en/of privé? Georganiseerd zijn kun je aanleren! Leer tijdens deze unieke (online) training hoe je jouw eigen (werk)leven kunt leiden.
Het mooie is: je omgeving zal ook meeprofiteren van de rust en tevredenheid die jij gaat uitstralen na het volgen van deze cursus!

Werk-privébalans. Het klinkt zo makkelijk, maar kan in de praktijk zo ingewikkeld zijn.
Want waar vallen bijvoorbeeld de sociale activiteiten met je collega’s onder? Wat is werk en wat is privé wanneer je in je vrije tijd vakliteratuur leest of in het weekend je werkmails checkt? Als je in de auto op weg naar huis een werkgerelateerde podcast luistert of nog even een belletje pleegt met een klant? En hoe zorg je voor een goede balans als je thuis een (druk/jong) gezin hebt? Of als je mantelzorger bent? Of onregelmatige tijden werkt?

We hopen dat je aan het einde van de maand een heel aantal tips hebt kunnen verzamelen over de balans tussen werk en privé.

Het organiseren van werk en privé is een vak, en dat heet Organizing. Dus, wil jij meer rust en balans? Na deze training zal je leven en werken met meer duidelijkheid, structuur èn focus! Lees hier meer informatie en meld je aan.